Horoscop zilnic 31 martie 2020. Gemenii iau o decizie crucială, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 31 martie 2020.


Berbec

Va trebui să faci o alegere importantă astăzi. Sectorul comunicării este susținut de către Lună, însă ai grijă cum te exprimi și cum negociezi, pentru că există posibilitatea ca interlocutorii tăi să nu înțeleagă exact ce ai de spus!

Taur

Contextul astral de astăzi anunță o zi cu multe cheltuieli și dacă mergi la shopping, ai grijă ce cumperi, pentru că nu de toate ai nevoie. În alta ordine de idei, te preocupă achitarea unor facturi de utilități sau impozite și taxe, pe care nu vrei să le mai amâni.

Gemeni

Deciziile importante pe care trebuie să le iei astăzi împreună cu partenerul de cuplu sau cu unul dintre membrii familiei, ar putea să-ți schimbe direcția vieții de până acum. În a doua parte a zilei, constați că fondurile de care dispui nu sunt suficiente pentru a putea face o achiziție a unui bun de valoare.

Rac

Nu prea te regăsești astăzi și nici în cea mai bună formă nu ești. Posibil să nu ai randamentul ridicat, cu care șefii s-au obișnuit, mai ales că primești un volum mare de lucru. Încearcă să prioritizezi sarcinile și să nu iei totul personal, dacă șefii sau colegii sunt mai agitați.

Leu

Se anunță o zi destul de dificilă pentru tine astăzi la serviciu, cu sarcini și dead-line-uri care nu suportă amânare. Ar fi indicat să ceri ajutorul colegilor pentru a fi cu toate la zi. Traversezi o perioadă, care va decide viitorul tău profesional și în funcție de cum te vei descurca în situațiile de natură profesională, vor veni și oferte către tine.

Fecioară

Astăzi trebuie să găsești un echilibru între viața profesională și cea de familie. Posibil să treci prin niște stări mai puțin bune, de confuzie, poate un conflict cu partenerul ar putea să te sperie și să-ți dea un sentiment de instabilitate în cuplu, însă toate aceste sunt trecătoare.

Balanță

Posibil astăzi să realizezi că principiile și convingerile tale de viață nu coincid cu cele ale partenerului de cuplu și să te gândești tot mai serios la o separare. Nu vrei să ajungi să-i spui lucruri pe care să le regreți mai târziu.

Scorpion

Posibil astăzi să fii nevoită să faci niște plăți la care nu te așteptai, ceea ce poate însemna că-ți va destabiliza bugetul. Cineva din familie îți sare în ajutor. La serviciu este o perioadă aglomerată și uneori simți  că ești depășită de situație.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță tensiuni între tine și partener, iar situația nu arată tocmai bine. Poate ar fi bine ca tu să fii cea care începe concilierea, iar Luna în Gemeni te va ajuta să fii deschisă dialogului, să rezolvați conflictul.

Capricorn

Ești nemulțumită de relația cu partenerul, dar și cu unii membrii ai familiei, de regimul unei locuințe sau de relația cu părinții. Dacă la locul de muncă ești cât de cât mulțumită, nu se poate spune același lucru acasă, unde faci mari eforturi să îi împaci pe toți și să te ocupi de treburile gospodărești.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi te ajută să te ocupi astăzi și de planurile personale pe termen lung, dar și de sfera sentimentală sau de relația cu cei mici dacă ești părinte. Decizii importante se întrevăd la locul de muncă.

Pești

Familia te preocupă în prima parte a zilei, ca apoi să intervină chestiunile de natură profesională. Traversezi o zi în care totul ți se va părea dificil, pentru că tu nu ești în cea mai bună formă. Încearcă să le iei așa cum vin și fii sigură că le vei rezolva pe toate până la finalul zilei!

Sora lui Dani Mocanu s-a apucat de cantat - Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

related posts