Horoscop zilnic 31 martie 2021. Taurii sunt sfătuiți să nu ia nicio decizie importantă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 31 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație într-o chestiune financiară. Pe de altă parte, este posibil să intri în conflict cu cineva din anturajul tău sau de la serviciu, care nu respectă niște protocoale sau din cauza căruia ți se îngreunează munca.

 

Taur

 

Chiar dacă tentația este mare, astăzi, ar fi bine să nu iei decizii importante sau să negociezi contracte sau parteneriate, pentru că este posibil să nu înțelegi corect anumiți termeni din contract, din cauza confuziei pe care o aduce Mercur în zodia Pești. Săptămâna viitoare, cu Mercur în zodia Berbec vei vedea altfel lucrurile.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări îndeosebi pentru sarcinile de la serviciu, însă îți vei găsi timp să iei legătura cu prietenii, mai ales că dorești să-ți consolidezi relațiile personale și cele profesionale. Aduni în jurul tău persoane cu care ai aceleași principii de viață, pe care vrei să-i păstrezi în jurul tău.

 

Rac

 

Astăzi, gândul îți este la vacanță și discuți cu partenerul despre acest lucru. Faceți un buget și stabiliți ce sumă trebuie să puneți deoparte în fiecare lună. Chiar dacă ești tentată să faci și o rezervare, decizi să mai aștepți, să vezi cum se desfășoară lucrurile în continuare.

 

Leu

 

Unele probleme care apar la locul de muncă ar putea să te destabilizeze și să se răsfrângă asupra partenerului, cu care s-ar putea să ai niște dispute aprinse din cauza sarcinilor gospodărești. Noroc, ca după amiază primești vizita unui prieten, de la care afli niște vești bune și se mai detensionează atmosfera.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un dialog plăcut cu partenerul de cuplu și rezolvarea unor situații în relație. La serviciu, dorești să te afirmi, ai un randament intelectual ridicat, iar ideile tale ar putea să ducă la încheierea unor parteneriate profitabile.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, în special banii pe care îi obții din salariu, pe care trebuie să îi administrezi eficient, pentru a te încadra în cheltuielile lunii viitoare. S-ar putea, în partea a doua a zilei să cauți un cadou pentru cineva drag.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este constructiv, mai ales dacă desfășori activități creative sau artistice. Ai idei originale și ai putea să impresionezi la prezentarea unui proiect, în familie sau în grupul de prieteni. Configurația astrală îți aduce multă putere în susținerea obiectivelor tale profesionale.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi să găsești soluție la o problemă locativă sau care are legătură cu viața de familie, părinții, însă nu toate vor merge ca pe roate, pentru că ai tendința să intri în conflict cu niște rude, posibil frați sau vecini. Așadar, caută să fii diplomată pentru a rezolva pe cale pașnică niște chestiuni administrative.

 

Capricorn

 

Dialogul cu un prieten ar putea să te trezească la realitate si să-ți atragă atenția asupra unor noi perspective pe care să le adopți în viitor. Poți primi o propunere de a începe o activitate independentă, cu sprijinul prietenilor.

 

Vărsător

 

Te înscrii la cursuri de perfecționare profesională sau la seminarii, care îți vor folosi pe viitor în carieră. În sfera sentimentală, dacă ești singură, norocul îți surâde și conjunctura astrală creează premizele unei relații de iubire.

 

Pești

 

Participi la proiecte de grup, regândești un proiect profesional și concepi un plan de lucru pe termen mediu și lung. Cântărești foarte bine oportunitățile de dezvoltare, iar veniturile tale pot crește, dacă profiți de prezența lui Mercur în sectorul identității și-ți faci cunoscute ideile în sectorul socio-profesional.

 

Ce face Britney Spears la duș

related posts

Modifică setările cookies