Horoscop zilnic 31 martie 2022. Taurii ar putea avea o ceartă pe tema banilor cu unul dintre prieteni, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 31 martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei s-ar putea să afli niște secrete sau lucruri ascunse de către apropiații tăi. În partea a doua, însă, când Luna începe să traverseze zodia Berbec, s-ar putea să te grăbești să faci niște afirmații, să fii neatentă, să spui lucrurilor pe nume, direct și sincer și astfel să-ți atragi unele antipatii. Dacă trebuie să iei cuvântul, să te exprimi, să iei atitudine, încearcă și temperează-ți impulsurile și nu te grăbi în luarea deciziilor!

 

Taur

 

În prima parte a zilei este posibil să te cerți cu unul dintre prieteni din cauza banilor sau a unui contract. În partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze zodia Berbec, s-ar putea să simți o agitație interioară, să te caute o fostă iubire sau să te gândești la cineva din trecut, să te  frământe o decizie luată în grabă. Este recomandat să nu iei decizii sau să tragi concluzii în zilele următoare, cu atât mai puțin să le și pui în practică.

 

Gemeni

 

Ceva nu merge în prima parte de zi în relația cu șefii sau cu cineva cu autoritate, dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, pentru este posibil să se amâne, blocheze sau întârzie niște aprobări. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, este posibil să devii mai dinamică, poate chiar agresivă în relațiile cu ceilalți, mai ales cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Deși ești bine intenționată, ceilalți nu vor vedea cu ochi buni atitudinea ta.

 

Rac

 

Astăzi, în prima parte de zi, ești pe fugă să rezolvi niște chestiuni birocratice, să depui un dosar, să intri în posesia unor acte. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în Berbec, pe casa carierei și s-ar putea să inițiezi dialoguri cu șefii, te faci remarcată și ai idei pe care le prezinți. Dacă vei știi cum să te pui în valoare, în următoarele zile, este posibil să faci un salt în carieră.

 

Leu

 

În prima parte din zi ești preocupată de niște plăți sau de intrarea în posesia unor sume de bani. În partea a doua, însă, când Luna ajunge în zodia Berbec, ești interesată și dornică să înveți lucruri noi, să-ți expui opiniile, să rezolvi o serie de chestiuni birocratice. Atenție, în următoarele zile, să-ți temperezi reacțiile! Nu vrei să accepți și părerea celorlați, ci doar să-ți impui punctele de vedere și astfel intri în conflicte.

 

Fecioară

 

În prima parte din zi rezolvi niște chestiuni familiale, ca în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, să fii preocupată de rezolvarea unor chestiuni financiare, să returnezi o datorie. Totodată, poți primi o sumă de bani sau un cadou. Sunt susținute tranzacții, investiții, obținerea unor bunuri de o valoare mai mare.

 

Balanță

 

În prima parte din zi rezolvi sarcinile de muncă, pentru ca în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, să te ocupi de unele chestiuni relaționale, personale. Atenție la faptul că poți avea impulsul să intri în conflicte cu cei cu care interacționezi, din cauza atitudinii tale agresive! Replici tăioase îi poți adresa și partenerului.

 

Scorpion

 

Dacă în prima parte din zi s-ar putea să fii puțin mai melancolică, să-ți aduci aminte de unele situații/evenimente din trecut din sfera iubirii, revii cu picioarele pe pământ, în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec. Așadar, se dinamizează casa muncii, vii cu idei și încerci să cooperezi bine cu ceilalți colegi, să lucrezi în echipă, pentru a duce la bun sfârșit un proiect.

 

Săgetător


În prima parte din zi ești preocupată de casă, gospodărie, te sfătuiești cu cineva din familie în legătură cu niște situații legate de copii, dacă ești părinte. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Berbec, ești deschisă, îți împărtășești sentimentele, faci declarații, comunici mai ușor cu persoana iubită sau cu copiii.

 

Capricorn

 

În prima parte de zi discuți cu familia sau cu cineva apropiat, te sfătuieși cu privire la unele decizii personale. Poate lămurești și unele neînțelegeri mai vechi cu frații sau vecinii. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, se activează sectorul familiei, spațiului de locuit. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, vei avea mai mult randament decât la birou, unde este agitație. Pe seară, s-ar putea să te vezi/ să ieși la masă cu cineva din familie.

 

Vărsător

 

În prima parte din zi mergi la cumpărături și faci niște cheltuieli mai mari. Depășești bugetul, însă încerci să te reechilibrezi la salariu. În partea a doua a zilei, se activează sectorul comunicării, când Luna ajunge în zodia Berbec și s-ar putea să existe niște momente în care există riscul să strici niște relații, din cauza faptului că ești prea directă și sinceră și pui la punct pe toată lumea. Dacă știi să folosești energia contextului astral, este o zi bună pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, negocieri, planificări, deplasări.


Pești


În prima parte din zi, Luna îți traversează zodia și te ocupi de chestiuni personale. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, regândești o strategie financiară și ai idei noi de a face bani, dar și de a începe o activitate pe cont propriu. Înainte să iei o decizie financiară, ar fi bine să analizezi și să nu te arunci în cheltuieli prea mari!

related posts

Modifică setările cookies