Horoscop zilnic 31 octombrie 2021. Capricornii au noroc la bani, ce se întâmplă cu Berbecii 


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 31 octombrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ieși cu niște prietenii de la serviciu sau cu foști colegi și s-ar putea să primești o ofertă tentantă de a-ți schimba jobul. Ești încântată de stabilitatea pe care ți-o oferă, însă îți dorești mai multă flexibilitate în program și promiți să te gândești, după care vei da răspunsul.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță evenimente în planul sentimental și al distracției, petrecerii timpului în mod plăcut. Onorezi invitația de a ieși cu niște prieteni, cu care pui la cale o ieșire în afara orașului sau chiar a țării. Dacă ești implicată într-un proiect, în care ai nevoie de creativitate, astăzi ai idei originale.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și activitățile gospodărești. Atenție, însă, că este posibil să intri în mici dispute cu unii membrii, așa că poate ar trebui să stai deoaprte, o perioadă, până îți trece stare de iritabilitate.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări în scop administrativ ale casei sau îți oferi ajutorul familie, unuia dintre părinți, care te solicită într-o problemă. Dacă ești părinte, s-ar putea tu să ceri ajutor părinților pentru a sta cu copiii, să ieși împreună cu partenerul la o plimbare sau să petreci o seară romantică.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o ieșire în oraș, la un spectacol sau o întâlnire cu prietenele. Ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți, așa că ai grijă la buget! Nu de alta, dar se apropie sărbătorile și ai nevoie de bani pentru cadouri!

 

Fecioară

 

Astăzi, se anunță o zi destul de aglomerată din toate punctele de vedere, ale treburilor gospodărești, dar și privind terminarea unui proiect la care lucrezi, pentru o colaborare sau pentru a acumula niște cunoștinte, pentru susținerea unei lucrări, examen, interviu. Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă multă organizare, hărnicie în rezolvarea chestiunilor administrative.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să-ți dorești să stai mai mult izolată, cu gândurile și planurile tale de viitor. Totuși, unul dintre prieteni te caută și discutați mai multe subiecte și începi să realizezi unele lucruri. Dacă decizi să ieși în oraș, la îndemnul cuiva apropiat, ai toate șansele să-ți schimbi perspectiva asupra chestiunilor care te-au frământat și care au legătură în mare parte cu sfera sentimentală.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să stai mai mult la povești cu prietenii sau cineva din grupul tău îți pregătește o surpriză. S-ar putea să primești și o invitație de a pleca într-un minisejur cu un grup și ești deschisă să cunoști persoane noi, să-ți lărgești cercul de cunoștințe, cu oameni cu care descoperi că ai aceleași preocupări sau pasiuni.

 

Săgetător

 

Cariera te preocupă astăzi, chiar dacă este o zi de weekend și cum să faci să închei în favoarea ta un contract. S-ar putea să ceri și sfatul unui prieten cu mai multă experiență. Posibil să faci și niște deplasări în afara orașului sau cauți oferte de vacanță, pentru că încă nu ești hotărâtă unde să petreci câteva zile.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Îți faci niște socoteli, pentru că vrei să-ți achiziționezi un bun de valoare mai mare. Se întrevede o perioadă bună din punct de vedere financiar, ai multe idei pe care vrei să le pui în practică și să-ți demonstrezi valoarea.

 

Vărsător

 

Astăzi, este posibil să ai niște nemulțumiri legate de anularea unui eveniment, la care ar fi trebui să participi. Totodată ai preocupări de natură financiară. Ai încurcat niște facturi și încerci să le descurci și vei avea nevoie și de o sumă de bani mai mare să faci niște plăți. Cel mai probabil faci un împrumut la un prieten/familie sau apelezi la cardurile de credit.

 

Pești

 

Astăzi, se anunță o zi cu multă distracție, cu petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul, copiii, dacă ești părinte, sau cu familia. Deși ai întâmpinat o serie de probleme în ultima perioadă de timp, ai învățat să te bucuri de timpul petrecut cu cei dragi și lași restul preocupărilor pe planul secund.

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies