Horoscop zilnic 31 octombrie 2022. Berbecii au niște izbucniri emoționale pe fondul unor neînțelegeri, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 31 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă cum începi săptămâna, pentru că este posibil să duci lucrurile la extrem în planul profesional și în special în relațiile cu superiorii! Posibil să ai niște izbucniri emoționale pe fondul unor neînțelegeri, care apar cu partenerul de cuplu, așa că recomandarea astrelor este să-ți domolești impulsurile.

 

Taur

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Pluton din casa filosofiei de viață și credințelor. Este posibil să ai o revelație legată de o schimbare pe care dorești să o faci în perioadă următoare și care ține de relația de cuplu, dar și de relațiile pe care le ai cu cei cu care desfășori activități.

 

Gemeni


Posibil astăzi, conjuncția Lunii cu Pluton din casa intereselor financiare să-ți aducă unele frământări legate de un contract de colaborare sau de contractul pe care îl ai în momentul de față ca angajat. Posibil să fii contrânsă să faci un compromis în partea a doua a zilei.

 

Rac

 

Ai grijă, astăzi, la cum reacționezi în relația de cuplu! Conjuncția Lunii, guvernatoarea ta, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, te determină să te manifești autoritar și să iei decizii fără să te consulți cu partenerul de cuplu, lucru care au putea duce la un conflict. În partea a doua a zilei, apar surprize de natură financiară.

 

Leu


La serviciu este posibil să apară unele situații încurcate, care să te facă să ceri ajutor colegilor. Conjuncția Lunii cu Pluton din casa muncii și sănătății ar putea să scoată la suprafață unele probleme de sănătate, care necesită rezolvare. Ai nevoie de mai multă odihnă și cu ocazia aceasta, poate-ți iei câteva zile libere.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează astăzi în zodia Capricorn, ar putea să scoată la suprafață unele nemulțumiri pe care le ai în planul sentimental sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. Nu te lansa în dialoguri în contradictoriu sau în dezbateri dacă nu ai argumente solide, pentru că vei pierde! Comunicarea și deschiderea poate rezolva o situație limită.

 

Balanță


Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează, astăzi, în casa familiei, ar putea să scoată la suprafață anumite nemulțumiri pe care le ai în raport cu unii dintre membrii familiei sau legate de o chestiune locativă. De asemenea, cineva din familie ar putea să se amestece în chestiunile tale personale sau să intervină în privința unui bun patrimonial la care are pretenții.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna, guvenatoarea casei studiilor, formează o conjuncție cu Pluton, guvernatorul tău, îți aduce dispoziție de studiu și interes pentru un domeniu în care vrei să te perfecționezi. Dacă intenționezi să pleci într-un minisejur, s-ar putea să cauți oferte de cazare.

 

Săgetător


Posibil astăzi buna ta dispoziție să dispară atunci când intervin niște chestiuni financiare pe care trebuie să le rezolvi. Trebuie să găsești soluții de administrare a cheltuielilor, să reduci niște costuri și să începi să pui niște bani în conturile de economii.

 

Capricorn

 

Luna, guvernatoarea casei relațiilor, formează astăzi o conjuncție cu Pluton, planeta transformării, în casa personalității tale, semn că vei lua decizii importante împreună cu partenerul, privind planurile sau proiectele de viitor. Ai grijă în partea a doua a zilei, pentru că este posibil să te confrunți cu mici probleme de sănătate! 

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Pluton, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Posibil să revină cineva din trecut, însă ar fi bine să te gândești de două ori înainte, dacă îți dorești să reiei o legătură. Posibil să ai niște revelații și să iei decizia cea mai bună pentru tine.

 

Pești

 

Luna, guvernatoarea casei sentimentale, formează astăzi o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor. Așadar, s-ar putea să te destăinui unui prieten, mai ales dacă ai suferit o dezamăgire sentimentală sau poate ai avut niște așteptări prea mari de la o persoană apropiată. Totodată, dacă faci parte dintr-un cuplu, faceți planuri de viitor.

related posts

Modifică setările cookies