Horoscop zilnic 4 aprilie 2020. Balanțele se simt puternic atrase de altcineva, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi activează planul sentimental și relațional, unde ar fi indicat să-ți faci timp să discuți cu partenerul unele chestiuni seriose, care nu mai suferă amânare. Dacă ești singură, o relație sentimentală începută în această perioadă ar putea să-ți vindece o rană mai veche.

Taur

Posibil astăzi perechea de viață să-ți reproșeze faptul că nu te implici destul în chestiunile ce țin de familie, ci doar în cele care au legătură cu sfera profesională. Ar fi indicat să te gândești serios la impactul pe care îl au acțiunile tale asupra celorlalți.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță acțiune în casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte. Așadar, iei legătura cu colegii și le prezinți ideile tale referitoare la programul de lucru sau legate de sarcinile pe care le aveți. În a doua parte a zilei pleci la cumpărături, însă ai grijă să nu depășești bugetul!

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară personală sau dacă trebuie să administrezi un buget de la locul de muncă, ai grijă cum îl gestionezi! Dacă desfășori proiecte online, ai putea avea succes, deoarece acestea vor crește neașteptat.

Leu

Ai astăzi tot felul de dialoguri cu partenerul, legate de mentalitățile, principiile și valorile după care vă ghidați fiecare în viață, direcția în viață sau gestionarea banilor în comun. Aceste subiecte ar putea să aducă multe tensiuni în cuplu, așa că indicat ar fi, dacă vezi că lucrurile se precipită, să eviți subiectele sensibile. 

Fecioară

Poți astăzi să abordezi subiectul banilor deținuți în comun cu partenerul, deoarece contextul astral facilitează dialogul pe această temă. Decideți împreună destinația unei sume de bani și după mult timp sunteți de acord în această privință.

Balanță

Astăzi, mai mult ca oricând, ești interesată de sfera sentimentală și pui pe primul loc siguranța emoțională. Analizezi la rece o relație în care vrei să te implici și decizi să nu dai curs la complicații amoroase, chiar dacă te simți atrasă de o persoană.

Scorpion

Înregistrezi astăzi un succes profesional sau o idee de proiect este aprobată de către șefi și ai undă verde să pui pe roate proiectul. Vei fi în centrul atenției în grupul de colegi și te organizezi să formezi echipa de lucru.

Săgetător

Ai nevoie de o restructurare serioasă a planurilor de viitor pentru a putea să-ți creezi oportunități de afirmare socio-profesională. Vei fi nevoită să renunți la unele mentalități care te țin în loc să evoluezi și să fii deschisă să lucrezi în echipă.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi îți cere prundență în cheltuieli, deoarece ai un buget restrâns. Ai putea să faci un efort să achiți o datorie. În ce privește relația de cuplu, ar fi bine să îi acorzi mai multă atenție partenerului.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza chestiunilor gospodărești sau a unei decizii pe care trebuie să o luați legată de regimul unei locuințe. Posibil cumpărarea sau vânzarea unui imobil să fie blocată din cauza actelor care nu se pot perfecta în perioada următoare.

Pești

Preocuparea principală pentru ziua de astăzi sunt planurile pe termen lung. La serviciu ai un randament ridicat din punct de vedere intelectual. Totodată sunt favorizate negocierile și dialoguri care au ca subiect banii.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 23

related posts