Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Vărsătorii iau decizii pripite și agresive, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 4 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în semnul nașterii tale, semn că urmează o perioadă în care vei avea un randament intelectual ridicat, idei îndrăznețe, însă atenție la acțiuni pripite! Este momentul să-ți pui în practică ideile și să negociezi în favoarea ta un contract.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat subconștientului, universului interior, al trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care poți afla secrete, îți poți vindeca răni din trecut și în urma unei analize, vei lua decizii importante.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Berbec, în sectorul asociat proiectelor de viitor, dar și relațiilor de prietenie și a vieții sociale. Vei fi activă în cercul tău de prieteni, vei avea ocazia să cunoști persoane noi, cu care ai pasiuni în comun. Totodată, poți rezolva, prin comunicare, unele neînțelegeri apărute pe parcursul lunilor trecute în relația cu un prieten.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în zodia Berbec, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Vei avea ocazia să-ți prezinți superiorilor ideile, să ai niște dialoguri cu aceștia privind activitatea ta profesională. Pentru că ai dovedit că ești capabilă, este posibil să primești sarcini în plus sau să coordonezi un proiect nou sau o echipă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, a călătoriilor, delegațiilor și principiilor de viață. În următoarea perioadă vei dori să înveți lucruri noi, să-ți lărgești universul cunoașterii, să începi niște cursuri sau să susții niște examene pentru obținerea unor atestate.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Berbec, în sectorul asociat resurselor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor proveniți din credite sau din datorii. Așadar, urmează o perioadă în care vrei să faci ordine în situația financiară, să achiți niște datorii și să începi să pui și bani deoparte.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, urmează o perioadă propice în care ai putea să lămurești unele aspecte ale relației cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, asociații sau colaboratorii, poți negocia contracte și parteneriate și să ajungi la un numitor comun. Comunicarea te va ajuta foarte mult în toate interacțiunile tale cu oamenii.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat muncii. Se va observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, vei avea oportunități de a-ți valorifica abilitățile, poți primi oferte de job sau poți să începi o reorganizare a sarcinilor de la locul de muncă pentru eficientizarea timpului.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, respectiv în sectorul sentimental, al copiilor, al valorificării unui talent. Așadar, vei avea curajul să-ți exprimi sentimentele, dacă ești singură, să rezolvi, prin comunicare, niște aspecte ale relației cu partenerul de cuplu, cu copiii, în care să lămurești o situație tensionată. În ce privește sfera profesională, te poți face remarcată într-un alt domeniu decât cel în care activezi acum, prin valorificarea unui talent.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat vieții de familiei, relațiilor cu părinții, spațiului de locuit și patrimoniului. Așadar, comunicarea cu unii membri ai familiei se îmbunătățește și dacă ai în plan o renovare, acum poți face un plan de lucru, să stabilești bugetul. Atenție, însă, la acțiuni pripite și la agresivitate în exprimarea părerilor!

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat comunicării, gândirii, negocierilor, acumulării de cunoștințe și deplasărilor. Așadar, vei fi susținută în această perioadă în tot ce ține de comunicare și negocieri, însă mare atenție la felul cum comunici, pentru că vei tinde să fii mai agresivă, să iei decizii fără să te gândești sau să analizezi!

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în sectorul asociat finanțelor, semn că urmează o perioadă bună pentru negocieri, iar o idee de proiect ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi. Totodată, vei reuși să te organizezi mai bine din punct de vedere financiar și să găsești un echilibru între sumele încasate și cheltuieli.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodata lucruri urate"!”

related posts

Modifică setările cookies