Horoscop zilnic 4 august 2020. Fecioarele au o zi extrem de dificilă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 4 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te invită să participi la evenimente din sfera socială și la petrecerea timpului cu prietenii. Posibil să organizezi o petrecere surpriză unui apropiat sau îți faci timp să petreci cu persoana iubită.

Taur

Ești proactivă astăzi, iar superiorii remarcă acest lucru și te dau exemplu. Ai multă energie și ești determinată să duci la capăt un proiect în care ești implicată. Ideile tale originale primesc acordul șefilor. În sfera sentimentală, pregătești o surpriză partenerului.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te invită să faci planuri de călătorie sau cauți să te înscrii la un curs de dezvoltare personală. Primești și vești din străinătate de la prieteni sau de la instituții de învățământ unde ai aplicat pentru studii.

Rac

Posibil să recuperezi niște bani pe care i-ai împrumutat unui prieten sau dintr-un proiect, care nu se mai desfășoară. În planul personal, dacă ai avut niște dispute cu partenerul de cuplu, faci tot posibilul să-ți salvezi relația.

Leu

Dacă lucrurile nu au mers tocmai bine în relație, astăzi, ai putea să îndrepți situația, să inițiezi un dialog sincer și direct cu partenerul de cuplu. Spuneți fiecare ce vă doriți de la relație și încercați să faceți fiecare un compromis.

Fecioară

Traversezi o zi dificilă, în care ți se pune la încercare rezistența psihică la serviciu și în sarcinile de muncă. Posibil să apară niște probleme, pe care să le gestionezi destul de greu, însă până la finalul zilei, reușești să le rezolvi.

Balanță

Prioritatea ta de astăzi este partenerul și petrecerea timpului cu acesta. Dacă te afli într-o vacanță, atunci este numai bine, pentru că sigur vei găsi metode noi de relaxare. Dacă ești la serviciu, poate ar fi bine să termini treaba mai devreme și să-i faci o surpriză partenerului.

Scorpion

Posibil să ai parte astăzi de niște evenimente neprevăzute în locuință și să fii nevoită să repari sau să achiziționezi un produs electrocasnic sau un echipament IT, care s-a defectat. Prin urmare, vei cheltui o sumă de bani, care nu era progamată pentru acest lucru.

Săgetător

Te evidențiezi, astăzi, în ședințe sau în întâlnirile cu colaboratorii, colegii și asociații, iar ideile tale ar putea să fie implementate în viitor în sarcinile de serviciu. Posibil, la un moment dat, să intri într-o dispută cu cineva cu care lucrezi, pentru că nu aveți aceleași principii și viziuni, însă cu diplomație vei reuși să stingi un conflict, care ar fi putut strica relațiile. 

Capricorn

Ar trebui ca astăzi să ai grijă ce decizii iei în sfera financiară, pentru că nu sunt excluse surprize neplăcute. Evită speculațiile financiare! În planul sentimental, dacă ești tentată să iei un cadou scump partenerului, amână până găsești o ofertă mai bună!

Vărsător

Nu duci lipsă de energie pentru a-ți pune în practică planurile profesionale. În sfera sentimentală, ești dezamăgită de reacția partenerului, într-o anumită situație, iar dacă ești singură, înțelegi greșit semnalele pe care ți le transmite un prieten apropiat.

Pești

Nu ești în apele tale astăzi, poate și pentru că îți amintești de unele evenimente/persoane din trecut, care au însemnat ceva pentru tine. Universul interior este tulburat și preferi să stai izolată, cu gândurile tale, să încerci să te reechilibrezi.

Întrebarea Mesei Rotunde - Diana C: „Membrul 5GANG care nu are ce cauta in trupa”

related posts