Horoscop zilnic 4 august 2021. Capricornii au parte de tensiuni la locul de muncă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești care ar putea să-ți încurce planurile de vacanță sau relația sentimentală. Faci multe deplasări în scop administrativ și s-ar putea să te întâlnești cu oportunități de suplimentare a veniturilor dintr-o activitate de creație sau valorificarea unui talent.

 

Taur

 

Astăzi este o zi în care continui niște negocieri, faci planuri și tragi concluzii. Trebuie să iei în calcul și opiniile celor cu care vrei să începi o activitate profesională. În legătură cu preocupările tale legate de casă, cooperezi cu membrii familiei și ești de acord cu o schimbare în casă, în spațiul de locuit, o renovare sau o redecorare.

 

Gemeni

 

Și astăzi ai susținere astrală în toate activitățile pe care le întreprinzi, iar sectorul comunicării este foarte activ, favorabil unor dialoguri privind proiecte noi. În ce privește relația cu șefii, ai mici nemulțumiri legate de felul cum conduc aceștia activitatea și ai putea să le comunici opinia ta.

 

Rac


Te interesează, astăzi, să rezolvi o chestiune financiară, care ține de salarizare, de întârzierea unor plăți. În ce privește starea de sănătate, te simți mai bine și cu energie față de zilele trecute, binedispusă și cu dorința de a te implica cât mai mult în sarcinile de serviciu. În planul relațional, vrei o schimbare, însă nu ești pregătită.

 

Leu


Posibil, astăzi, să se declanșeze o criză relațională sau partenerială, pe fondul contextului astral și al faptului că Soarele, guvernatorul tău, în tandem cu Mercur, astrul comunicării se află față în față cu Saturn, pe casa relațiilor și a parteneriatelor. Așadar, este posibil să te confrunți cu o situație în care o relație sau un parteneriat profesional să nu se mai poată desfășura normal, să apară blocaje sau amânări.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să ai o revelație, în urma unui dialog care privește o situație la locul de muncă. Îți dorești să te afirmi, să fii în mijlocul evenimentelor, însă mare atenție la comunicare, la atitudine, pentru că riști să faci unele declarații sau acțiuni neinspirate, care te pot depărta de obiectivele tale!

 

Balanță

 

Iei, astăzi, legătura cu prietenii și încerci să cauți soluții pentru a găsi un job mai bun, care să te mulțumească din punct de vedere financiar, dar și al integrării în echipă. Ai speranța că lucrurile vor evolua în direcția dorită de tine și nu vei aștepta prea mult să se producă o schimbare.

 

Scorpion


Primești niște propuneri de job sau te caută angajatori de la companii unde ai mai lucrat și ți se propun oferte tentate, Ai grijă și interesează-te bine înainte să accepți, pentru că este posibil să ți se prezinte prea frumos situația și să-ți dai seama mai târziu de volumul de muncă!

 

Săgetător

 

Astăzi, ai putea avea un dialog interesant cu partenerul de cuplu, în urma căruia îți vei da seama de unele lucruri, greșeli, pe care le-ai făcut în planul profesional și pe care le-ai putea evita pe viitor. În relația cu familia, în special cu părinții, nu te simți prea confortabil. Ai niște stări de confuzie și neliniște interioară pentru că revin în actualitate unele evenimente petrecute, care te pot bulversa.

 

Capricorn

 

Dacă în prima parte a zilei apar unele tensiuni la locul de muncă, afli secrete sau lucruri care ți-au fost ascunse, în partea a doua a zilei, primești niște vești bune legate de activitatea ta profesională, care-ți dau o stare de bine. Posibil să primești vești sau informații și despre o chestiune financiară.

 

Vărsător


S-ar putea, în prima parte de zi, să apară instabilitate în viața sentimentală. Posibil acest lucru să te determine să schimbi ceva, să vrei să trăiești viața la cote înalte, să încerci lucruri noi și experiențe, care să te facă să simți că trăiești din nou.

 

Pești

 

În prima parte a zilei pot să apară unele dispute cu familia pe teme administrative. Cu partenerul, însă, ești pe aceeași lungime de undă și despre modul cum ar trebui să acționați într-o situație care privește casa, administrarea unui imobil sau a patrimoniului.

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies