Horoscop zilnic 4 august 2022. Scorpionii sunt dornici să-și lărgească cercul de cunoștințe, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 4 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 26 august, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul muncii și sănătății. Prin urmare, te vei concentra pe activitățile curente de la locul de muncă, negociezi în favoarea ta contracte importante și analizezi ofertele de job primite.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioarei, pe sectorul sentimental. Prin urmare, până pe 26 august, vei lămuri anumite aspecte în cuplu, în relația de iubire sau în relațiile cu persoanele dragi. Posibil să ai idei pe care să le implementezi într-un proiect de creație.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 26 august, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat familiei, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care te preocupă activitățile curente în gospodărie, rezolvarea unor chestiuni locative sau de comunicare cu unii membri ai familiei. Posibil să fii interesată să închei o tranzacție imobiliară, să semnezi niște acte.

 

Rac


Tranzitul lui Mercur prin zodia Fecioarei, începând de astăzi, prin sectorul comunicării, informației, opiniilor, dezbaterilor, deplasărilor, îți dă ocazia să clarifici anumite aspecte legate de cuplu și viața de familie, de chestiunile profesionale. Până pe 26 august Mercur te ajută în comunicare (chiar dacă uneori vei fi mai critică), în negocieri și învățarea unor lucruri noi.

 

Leu


Începând de astăzi și până pe 26 august, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Urmează o perioadă în care te concentrezi pe chestiunile legate de bani și vei fi mai atentă cu cheltuielile. Dacă se ivește ocazia, încearcă și negociază-ți salariul!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 26 august, Mercur, guvernatorul tău, traversează sectorul personalității. Registrul astral ți-este favorabil în toate procesele de învățare, comunicare, negociere, ai energie și motivație să începi proiecte noi și iei decizii rationale în toate aspectele vieții tale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Până pe 26 august îți vei face ordine în gânduri și vei avea parte de niște conștientizări. 

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul relațiilor de prietenie și proiectelor de viitor. Până pe 26 august ești dornică să-ți lărgești cercul de cunoștințe și vei fi atentă la calitatea oamenilor cu care vei relaționa. De asemenea, ești interesată de acele persoane, care te pot ajuta în planul personal sau profesional.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 26 august vei fi implicată la locul de muncă, poți purta dialoguri importante, negocieri și semnări de contracte. Ești determinată să-ți atingi obiectivele profesionale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 26 august, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Fecioarei, respectiv sectorul studiilor, perfecționarii profesionale, principiilor și planurilor personale de viitor. Urmează o perioadă în care ești interesată de acumulare de cunoștințe într-un domeniu de interes pentru tine și poți împărtăși și altor persoane experiența ta.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul avantajelor materiale, ai banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți, ai banilor proveniți din alte surse decât salariile. Până pe 26 august ai ocazia să-ți reorganizezi situația financiară, să iei cele mai bune decizii.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Până pe 26 august acorzi o mai mare atenție vieții de cuplu, posibil să fii uneori mai critică, dar și rațională, atunci când abordezi chestini importante. În ce privesc proiectele profesionale și relațiile cu partenerii de afaceri, iei decizii importante, duci negocieri în favoarea ta și semnezi contracte.

 

related posts

Modifică setările cookies