Horoscop zilnic 4 decembrie 2022. Scorpionii capătă mai multă încredere în partener, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică,  4 decembrie  2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Neptun revine, de astăzi, la mișcarea directă prin zodia Pești, dupa o perioadă de retrogradare prin sectorul subconștintului, izolării, introspecției și trecutului. Așadar, trăirile care ți-au dat peste cap sentimentele dispar și simți că îți poți face ordine în minte și viață, să închei o etapă din trecut.

 

Taur

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi, prin zodia Pești, prin casa asociată planurilor de viitor, vieții sociale și relațiilor de prietenie. Vei observa că faci progrese în aceste domenii. De asemenea, dispar neînțelegerile și confuzia cu care te-ai confruntat în ultimele luni. 

 

Gemeni

 

Neptun revine astăzi la mișcarea directă, prin zodia Pești, respectiv prin casa carierei și aspirațiilor profesionale. Contextul astral îți aduce claritate în luarea deciziilor de natură profesională. Vei știi ce direcție să urmezi și ești determinată să obții rezultate bune.

 

Rac

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi, prin zodia Pești, prin casa filosofiei de viață, principiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor și proiectelor personale de viață. După câteva luni în care ai avut impresia că totul este încurcat și că nicio decizie nu este bună în direcția profesională, acum simți că totul se limpezește.

 

Leu

 

Astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin casa avantajelor financiare, sector care a fost sub influența indeciziilor și confuziei. Vei reuși, după multe luni, să descurci anumite chestiuni administrative și financiare. În ce privește sectorul intim, poți discuta cu partenerul despre nevoile tale.

 

Fecioară

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale. Vei putea vedea mai clar anumite chestiuni în relația de cuplu, se pot rezolva situații care țin de acte și vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. Dacă au existat neînțelegeri, dezamăgire sau situații încurcate și nu ai știut ce decizii să iei, acum ți se limpezește mintea.

 

Balanță

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa muncii și sănătății. Așadar, relațiile cu colegii se îmbunătățesc, dispar neînțelegerile și confuziile, dar și dezamăgirea că unii colegi muncesc mai puțin decât alții. De asemenea, dacă au existat probleme de sănătate, conștientizezi că este nevoie să-ți schimbi stilul de viață.

 

Scorpion

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și timpului petrecut în mod plăcut. Vei scăpa de sentimentul pe care l-ai avut în ultimele luni legat de partener, că acesta îți ascunde ceva, de confuzie, dezamăgire sau că nu știi cum să reacționezi în anumite situații. Experiențele prin care ai trecut, te-au făcut să ai mai multă încredere în partener.

 

Săgetător

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. După o perioadă de câteva luni, în care au existat neînțelegeri, confuzii și dezamăgiri din cauza comunicării defectuoase, acum ți se clarifică anumite lucruri.

 

Capricorn

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa comunicării, gândirii și poți răsufla ușurată că-ți vei putea structura mult mai bine ce ai de spus, înțelegi mai bine când acumulezi informație, se duc confuziile, ezitările și ceața pe care ai resimțit-o în ultimele luni.

 

Vărsător

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa financiară. Așadar, nu vei mai avea pierderi sau nu vei mai lua decizii greșite, cum ai luat în ultimele luni și vei putea să ții mai bine evidența banilor pe care îi încasezi.

 

Pești

 

Neptun revine la mișcarea directă de astăzi prin zodia Pești, prin casa personalității, așa că vei avea mai multă claritate în gândire și un randament mai bun. De asemenea, nu mai ești confuză și vei reuși să corectezi anumite greșeli pe care le-ai făcut. Dispar blocajele sau nehotărârea în luarea deciziilor.

related posts

Modifică setările cookies