Horoscop zilnic 4 februarie 2020. Berbecii încep o relație secretă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 4 februarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi favorizează socializarea și comunicarea, așa că ar fi indicat să-ți programezi o serie de întâlniri, pentru că vei știi cum să duci discuțiile, în așa fel încât să iasă totul așa cum îți dorești. În sfera personală, ai gânduri de întâlnire cu o persoană cu care să începi o relație ascunsă.

Taur

Preocuparea ta principală de astăzi va fi administrarea banilor, destinația acestora, achitarea unor utilități și returnarea unor datorii. Posibil să nu încasezi bani, dar cu siguranță îți vei face tot felul de liste, pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță prezenta Lunii în zodia ta, semn că vei avea dispoziție bună și îi vei molipsi și pe cei din jurul tău. Totodată, activitățile și sarcinile de la locul de muncă le vei aranja în așa fel încât să poți eficientiza timpul. Pe seară mergi la shopping să-ți faci mici plăceri.

Rac

Conjunctura astrală de astăzi te îndeamnă să îți oferi ajutorul într-o cauză umanitară. Totodată, dialogul cu o persoană apropiată îți deschide mintea și te face să vezi dintr-o altă perspectivă principiile și valorile de viață. Poate evenimentele din ultima perioadă te-au făcut să-ți schimbi punctul de vedere vis-à-vis de un plan de viață.

Leu

Configurația astrală de astăzi îți aduce o zi activă din punct de vedere social și te îndeamnă să te implici în tot felul de proiecte derulate de către prieteni. Aveți obiective în comun și vă uniți forțele pentru a duce la bun sfârșit un proiect umanitar.

Fecioară

Astăzi, centrul de interes pentru tine va fi cariera și ambițiile profesionale. Nu rata oportunitățile de semnare/încheiere de contracte/parteneriate, pentru că este o zi bună să te pui în valoare, iar șefii îți vor aprecia acțiunile proactive. 

Balanță

Primești astăzi lecții de viață și posibil să fie de la unul dintre colegi sau să discuți cu un apropiat despre principii de viață, cursuri de dezvoltare personală sau experiențele acumulate în călătorii. Te frământă multe chestiuni și încerci să întelegi unele lucruri care se întâmplă în viața ta.

Scorpion

Posibil astăzi să faci rost de o sumă de bani dintr-un talent pe care ți-l valorifici sau poate dintr-o speculație financiară. Oricare ar fi situația, te folosești de oportunitățile ieșite în cale și faci un plan financiar pe termen mediu.

Săgetător

Contextul astral de astăzi, când Luna îți traversează casa mariajului și a parteriatelor, te face să te implici mai mult în relațiile cu ceilalți, să negociezi sau să dialoghezi cu partenerii de afaceri sau asociații cu privire la încheierea unor contracte profitabile de ambele părți. În planul personal, ai gânduri serioase cu partenerul, pentru că te gândești tot mai des la întemeierea unei familii.

Capricorn

Astăzi, ești deschisă comunicării cu colegii de echipă și te asiguri că proiectele la care lucrați împreună se desfăsoară normal, fără să mai întâmpinați amânări sau blocaje în derulare. Este o zi bună pentru ședințe/întâlniri și schimb de opinii.

Vărsător

Contextul astral de astăzi este favorabil sferei sentimentale, pentru a petrece timpul cu persoana iubită. Chiar dacă stați departe unul de altul pentru că sunteți la serviciu, nu ezitați să vă trimiteți câte un mesaj drăguț, iar seara să o petreceți împreună într-un cadru romantic.

Pești

Contextul astral de astăzi favorizează rezolvarea unor chestiuni gospodărești rămase restante sau petrecerea timpului cu familia. Posibil să faci și niște deplasări scurte, înainte de serviciu, să pui în ordine niște acte ale locuinței.

 

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts

Modifică setările cookies