Horoscop zilnic 4 februarie 2021. Scorpionii au parte de o criză în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 4 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru banii pe care îi deții în conturile de economii și-ți oferă o siguranță. Posibil să-ți dorești să îi înmulțești, însă trebuie să ai grijă ce acțiuni întreprinzi pentru că poți să ai pierderi, dacă nu ești atentă. Nu te lăsa influențată de anturaj, ci ascultă-ți intuiția!

 

Taur

 

În general, ai o perspectivă clară asupra situațiilor cu care te confrunți în planul personal, însă astăzi nu vei știi ce să alegi, dacă să fii de acord cu partenerul de cuplu sau să-ți asculți intuiția și dorințele tale. S-ar putea să depășești unele dificultăți de comunicare dacă dai dovadă de înțelepciune.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi dificilă la locul de muncă, poate și pentru că oboseala și suprasolicitarea își spun cuvântul. În planul sentimental nu stai nici bine, nici rău, doar că nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul și acest lucru aduce tensiuni. Te-ar ajuta o perspectivă optimistă.

 

Rac

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce un conflict interior pentru că nu știi ce să alegi, între a petrece timpul cu partenerul de cuplu sau cu prietenii, cărora le-ai promis de mult o ieșire. Ar fi bine să nu-ți faci niciun plan, pentru că din contextul zilei face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care va aduce niște surprize și schimbare de planuri.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în prim plan niște tensiuni care pot să apară în relația cu membrii familiei din cauza unor chestiuni financiare. Posibil să ai inspirația și să rezolvi miraculos o chestiune care ține de administrarea la comun a unei sume de bani.

 

Fecioară

 

Posibil să primești astăzi un raspuns pe care îl aștepți de la o instituție publică, unde ai făcut o solicitare. În partea a doua a zilei, este posibi să faci niște desplasări pe distanțe scurte. Totodată, ai dispoziție bună pentru activități de creație, iar dacă ești implicată în sarcini de muncă care-ți solicită inventivitatea, vei avea niște rezultate bune.

 

Balanță

 

Astăzi este o zi favorabilă discutării gestionării bugetului pe care îl cu partenerul de cuplu pentru administrarea locuinței. Dacă ești părinte, în partea a doua a zilei, apar unele chestiuni legate de copii, care trebuie rezolvate, mergi la cumpărături și încerci să aranjezi programul săptămânii viitoare.

 

Scorpion

 

Atmosfera din familie și în special relația cu partenerul de cuplu este apăsătoare și nu știi cum să mai gestionezi criza apărută. Încerci să abordezi niște subiecte sensibile, care trebuie rezolvate, însă te lovești de un zid. Singurul lucru care te poate ajuta în acest context astral tensionat este să găsești să faci ceva ce-ți place, o pasiune, să ai niște activități de creație, artistice, care ar putea să-ți reducă suprasolicitarea.

 

Săgetător

 

Chiar dacă Luna îți traversează sectorul izolării și al subconștientului și nu prea ești în formă, totuși vei avea intuiție într-o chestiune financiară care are legătură cu locuința, spațiul de locuit sau regimul unei locuințe. Dacă administrezi o locuință, este posibil să o poți valorifica în scurt timp.

 

Capricorn

 

Chiar dacă în sfera sentimentală nu merge așa cum îți dorești, ar trebui să încerci să vezi partea plină a paharului, să nu te mai lași afectată de unele tensiuni, care apar și să-ți exprimi deschis ceea ce simți. Numai comunicând vei putea să rezolvi situația.

 

Vărsător

 

Evenimentele care au loc astăzi în sfera profesională ar putea să te destabilizeze puțin, poate și pentru că nu ai susținerea partenerului de cuplu. Afli niște secrete de la colegii de serviciu și ești tentată să cauți mai multe răspunsuri. 

 

Pești

 

Sentimentul pe care îl trăiești, astăzi, îți dă senzația că pierzi controlul într-un proiect profesional în care ești implicată trup și suflet. Ai impresia că în fiecare zi se întâmplă ceva care blochează cursul firesc și încerci să descoperi cine îți sabotează munca.

related posts

Modifică setările cookies