Horoscop zilnic 4 ianuarie 2020. Taurii, evenimente neplăcute în relație, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2020.


Berbec

Configurația astrală a zilei de astăzi te face să realizezi cât ești de norocoasă că îți poți câștiga existența din proiecte originale, în care ești implicată cu un grup de prieteni. Dorințele tale urmează să se împlinească și datorită faptului că ai o relație bună cu oameni, care îți împărtășesc interesele.

 

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neprevăzute în relația de cuplu. Deși nu vei fi de acord cu o decizie a partenerului de viață, ai puterea să treci peste obstacol, să mergi mai departe și să nu te mai intereseze ce cred ceilalți despre tine și situația ta apărută în cuplu.

 

Gemeni

Conjunctura astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să abordezi pozitiv problemele apărute. Astfel, te retragi să poți începe un proces de introspecție, de meditație, care are legătură, în mare parte, cu convingerile și sistemul tău de valori. 

 

Rac

Aspectele astrale de astăzi îți confirmă faptul că schimbările pe care le dorești în viața ta ar trebui să înceapă cu tine. Posibil dialogul cu un prieten să te ajute să identifici situațiile în care greșesti și care necesită schimbare.

 

Leu

În prima parte a zilei este posibil să conteze foarte mult părerea partenerului vis-à-vis de poziția ta socială în societate. În a doua parte a zilei aștepți cu nerăbdare momentele pentru a interveni în evoluția conflictelor sau divergențelor contractuale cu unul dintre asociați.

 

Fecioară

Pe fondul unor evenimente surpriză, care depășesc puterea ta de a controla, afli că în următoarea perioadă vor avea loc schimbări în programul de lucru, dar și în regimul muncii.

 

Balanță

În prima parte a zilei este posibil să afli că ai cîștigat o sumă însemnată de bani. În a doua parte a zilei vor exista momente care te vor face solidară cu starea emoțională a unei persoane apropiate.

 

Scorpion

O discuție deschisă avută astăzi cu partenerul de cuplu ar putea să te facă să iei o decizie importantă, care privește relația cu părinții sau regimul unei locuințe. Posibil să hotărăști împreună cu partenerul că a venit momentul să vă mutați împreună.

 

Săgetător

Din cauza unor evenimente petrecute în planul profesional, vei începe ziua cu o stare de agitație, de nemulțumire și de așteptare încordată, pentru că nu știi ce se va întampla cu locul tău de muncă. Afli de la colegi că urmează o restructurare a departamentului.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi te îndrumă să manifești mai multă disponibilitate pentru a gestiona chestiuni ce țin de sfera sentimentală sau dacă ai copii, de educația acestora.

 

Vărsător

Astăzi pot să apară evenimente neprevăzute cu locuința. Totodată, îți vin idei de mutare, redecorare sau pot să apară semne că viața de familie ar trebui reorganizată. Dacă acest lucru se va întâmpla, ar trebui să ții cont și de dorințele membrilor familiei.

 

Pești

Astăzi îți vine o idee de afacere, în care comunicarea va fi piesa centrală. Posibil să vrei să-ți deschizi un blog și să împărtășești cu prietenii toate evenimentele din viața ta personală sau profesională.

related posts