Horoscop zilnic 4 ianuarie 2021. Gemenii sunt foarte activi profesional, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 4 ianuarie 2020.


Berbec

Decizi, astăzi, să ai o viață profesională mai puțin agitată. Iți stabilești niște priorități și încerci să reduci motoarele, nu de alta, dar ai văzut că anul ce s-a încheiat, te-a consumat prea mult. Îți dorești să comunici mai mult, să stabilești relații și să începi o activitate pe care o tot amâni.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție bună și multă vitalitate, pe care le vei folosi în toate activitățile derulate în planul social. Vei fi în centrul atenției, așa că, în planul social vei avea multe beneficii în viitor.

Gemeni

Ești foarte activă astăzi în chestiunile gospodărești sau la locul de muncă și reușești să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Au fost prea multe zile libere, ți-ai încărcat bateriile și acum simți că trebuie să o iei de la capăt. În partea a doua a zilei, încasezi niște bani și faci niște plăți.

Rac

Contextul astral de astăzi favorizează dialogurile cu partenerul de cuplu. Simți nevoia să petreci timpul numai cu acesta. Chiar dacă ați avut mai multe zile împreună, ați fost mai mult pe drumuri, la rude, cu câțiva prieteni și nu ați apucat să fiți doar voi doi. O cină romantică este tot ce aveți nevoie.

Leu

Te preocupă astăzi situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din salariu. Ai nevoie de mai mult și te gândești cum să-ți suplimentezi veniturile. Fii atentă, astăzi, pentru că se pot ivi oportunități de a avea câștiguri mai mari din activități extraprofesionale sau prin intermediul investițiilor!

Fecioară

Contextul astral de astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, nu poate să-ți aducă decât șarm și carismă. Știi să te pui în valoare și dacă ești singură, încerci să intri în dialog cu o persoană care îți place de mai mult timp. Recomandarea este să nu avansezi prea mult, pentru că este posibil să fii dezamăgită și să ți se taie elanul! 

Balanță

Profită de configurația astrală de astăzi pentru a aborda teme de discuție care au legătură cu familia, relațiile dintre membrii familiei și spațiul de locuit/regimul unei locuințe sau al patrimoniului! Cu siguranță vei reuși să rezolvi o parte dintre chestiunile care te frământă.

Scorpion

Centrul tău de interes de astăzi este să-ți faci un plan de viitor și te vei sfătui cu un prieten apropiat privind un proiect pe care aveți intenția să-l lansați anul acesta. Dacă te afli într-o minivacanță, ziua se anunță cu distracție și voie bună, în compania unui grup de prieteni.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională, mai exact pentru un dialog cu asociații, colaboratorii sau cu cei cu care desfășori activități, Temele abordate vor fi banii, situația financiară și încheierea unui contract cu alți termeni. Faci eforturi să nu rupi un parteneriat care nu-ți mai aduce bani pe măsura implicării tale. Și-n sfera relațională, poți să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legat de cheltuirea banilor.

Capricorn

Uneori ai nevoie doar de un impuls pentru a face lucrurile să meargă în direcția dorită de tine. Și cum cooperezi din plin cu aspectele, astăzi vei surprinde pe toată lumea cu acțiunile tale. Te preocupă viitorul în carieră și începi anul cu o strategie de proiect.

Vărsător

Banii și oportunitățile în planul financiar vin astăzi către tine. Contextul astral favorizează mai mult lucrul pe cont propriu, decât să fii angajat. Ai nevoie de libertate în planul profesional și vei lucra la acest lucru anul acesta.

Pești

Dialogul cu partenerul de cuplu te-ar putea face, astăzi, să realizezi că îți dorești o relație care să-ți producă o creștere spirituală. În sistemul tău de valori are loc o schimbare cu implicații profunde. Cum îți dorești implicare într-un proiect mai amplu, partenerul va fi cel care te va susține și va rezona cu ideile tale. Posibil să lucrați împreună la un proiect.

Share în bucate - Varză a la Cluj

related posts

Modifică setările cookies