Horoscop zilnic 4 ianuarie 2022. Scorpionii au dispute cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 4 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște idei, care nu se pot pune în practică din cauze financiare și să fii nevoită să cauți finanțare. La serviciu, nu rezonezi cu șefii, ai idei fixe și s-ar putea să vă contraziceți. Se anunță o zi destul de dificilă și la capitolul prieteni și proiecte pe termen lung.

 

Taur

 

Astăzi, este posibil să ai niște dialoguri pentru un proiect nou sau să primești niște propuneri. Chiar dacă banii nu sunt cei pe care îi aștepți, gândește-te de două ori înainte să refuzi, pentru că vei avea venit constant pe termen lung!

 

Gemeni

 

Încerci, astăzi, să rezolvi niște chestiuni birocratice, să plătești un impozit sau să rezolvi o problemă administrativă. Conjuncția Lunii cu Saturn și Mercur, poate să semnaleze faptul că va fi mai dificil să rezolvi ce ți-ai propus, pentru că poți întâmpina blocaje. 

 

Rac

 

Există riscul, astăzi, din cauza unui contextul financiar și a unor plăți care vin neașteptat, și-ți dea socotelile peste cap, să te cerți cu partenerul de cuplu. La serviciu, apar noutăți sau lansarea unui proiect ar putea să se schimbe. Relațiile cu prietenii sunt mai conflictuale din cauza unui prieten care nu ți-a returnat o datorie.

 

Leu


Registrul astral de astăzi, cu Luna în conjuncție cu Saturn și Mercur, în casa parteneriatelor, nu poate aduce decât o atmosferă mai încărcată și în relațiile personale și-n cele profesionale. Caută punți comune de comunicare și ai grijă cum gestionezi situațiile apărute, în așa fel încât să eviți o confruntare!


Fecioară

 

Sectorul muncii și sănătății este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Saturn și Mercur, guvernatorul tău. Apar dialoguri și confruntări cu colegii, legate de principii. Nu sunt excluse surprize în proiectele la care lucrați. Dacă alegeți să folosiți constructiv contextul zilei, veți avea rezultate nesperate.

 

Balanță

 

Conjuncția Lunii cu Saturn și Mercur, care se formează, astăzi, în casa iubirii, copiilor și creativității, ar putea să atenționeze asupra faptului că este nevoie să-ți rezervi mai mult timp celor dragi. S-ar putea să primești reproșuri sau chiar tu să faci acuzații. Dacă ești singură, traversezi o zi în care simți mai acut nevoia unui partener.

 

Scorpion


Evenimente neprevăzute pot să apară astăzi în familie, odată cu conjuncția Lunii cu Saturn și Mercur. Ai dialoguri în contradictoriu sau dispute cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești sau a unui membru al familiei, care se amestecă în viața voastră. Dacă dai dovadă de calm, lucrurile se vor rezolva până la finalul zilei.

 

Săgetător

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi, când Luna face o conjuncție cu Saturn și Mercur din casa comunicării, negocierilor și deplasărilor, ar fi să amâni orice întrevedere sau deplasare, pentru că Saturn s-ar putea să aducă unele restricții, blocaje sau amânări. La serviciu este posibil să nu fii în cea mai bună formă, atunci când trebuie să comunici o informație. Pe de altă parte, Saturn te trimite să-ți faci întâi lecțiile, să te informezi corect și abia apoi să spui ce ai de spus.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi în care Luna face o conjuncție cu Saturn și Mercur în casa banilor, ar putea să anunțe un blocaj în încasarea banilor. Totodată, nici nu vei avea dispoziție de cheltuit sau dacă ai, Saturn nu te lasă să arunci bani pe lucruri care nu-ți sunt neapărat necesare. Dacă vrei să-ți cumperi ceva de îmbrăcat sau încălțăminte, s-ar putea să nu găsești numarul tău sau culoarea/modelul să nu-ți placă.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Saturn și Mercur, în zodia nașterii tale, te face responsabilă, să gândești de două ori înainte să iei o decizie sau să faci o declarație, să transmiți o informație. Posibil, chiar să ții pentru tine niște informații, care-ți parvin pentru a nu te amesteca în treburile altora.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna este în conjuncție cu Saturn și Mercur în casa frământărilor interioare, a subconștientului, izolării și meditației, anunță o zi în care reflectezi la unele situații din trecut. Totodată, poți primi un mesaj sau un telefon de la o persoană care a însemnat mult pentru tine, acum ceva vreme.

related posts

Modifică setările cookies