Horoscop zilnic 4 ianuarie 2023. Balanțele au parte de o zi cu surprize în planul sentimental, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, micul benefic, formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității tale și este posibil să închei un contract nou. Urmează oportunitățile profesionale care apar în perioada următoare!În planul relațional ești deschisă noului, să lași în urmă anumite convingeri învechite. 

 

Taur

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și este posibil să încasezi niște sume de bani sau să încerci să le administrezi cât mai bine. De asemenea, s-ar putea să fii tentată să începi o relație secretă sau să ai o aventură romantică cu cineva din trecut.

 

Gemeni

 

Ești de acțiune astăzi, mai ales că Luna îți traversează zodia și încă se află lângă Marte, planeta acțiunii. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Venus, planeta iubirii, îl formează cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, vine să-ți aducă oportunități în relație dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, reușești să-ți relansezi relația.

 

Rac

 

Chiar dacă apar cheltuieli mai mari în perioada următoare, aspectul armonios, care se formează astăzi între Venus din casa intereselor financiare, cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei, vine să-ți aducă bani suplimentari și posibilitatea să câștigi mai mult.

 

Leu

 

Astăzi te preocupă activitatea profesională și faptul că-ți dorești să te implici într-un proiect nou, să mai inveți ceva sau să participi la o campanie umanitară. Ești determinată, iei legătura cu prietenii și stabiliți o strategie.

 

Fecioară

 

Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, îl formează cu Jupiter, marele benefic, din casa intereselor financiare, ar putea să-ți aducă oportunități de dezvoltare profesională și de suplimentare a veniturilor dintr-o activitate pe cont propriu.


Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, proaspăt ajunsă în casa iubirii și aventurilor romantice, face un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, semn că s-ar putea să ai parte de o zi cu surprize în planul sentimental.

 

Scorpion

 

Astăzi te preocupă situația financiară și banii pe care îi poți încasa din alte surse decât salariile, mai ales dacă ai primit o ofertă de colaborare. De asemenea, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, și poți pune bazele unui proiect nou, care să-ți aducă multe satisfacții profesionale.

 

Săgetător

 

Jupiter, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect armonios cu Venus, micul benefic, din casa comunicării așa că, pune-ți în practică abilitățile de comunicare să obține ceea ce ai nevoie! De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să cucerești pe cineva cu cunoștințele tale.

 

Capricorn

 

Se întrevăd sume importante de bani în conturile tale. Nu duci lipsă de finanțe și faci niște cumpărături cu banii pe care ai reușit să îi economisești. La serviciu, se anunță o zi dinamică, doar să ai grijă să nu intri în conflicte cu colegii!

 

Vărsător

 

Astăzi ai posibilitatea să-ți recucerești partenerul sau să te împaci, dacă au existat probleme în cuplu. Contextul astrologic este favorabil, pentru că Venus, micul benefic, se află în Vărsător și formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării.

 

Pești


S-ar putea, astăzi, să te preocupe să rezolvi o situație în familie sau care are legătură cu casa. Posibil să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani sau să faci niște reparații la casă. În planul profesional, pui bazele unor noi proiecte și strategii pe termen lung.

 

related posts

Modifică setările cookies