Horoscop zilnic 4 iulie 2019. Leii primesc o sumă de bani neașteptată, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Aflați ce vă prezic astrele pentru ziua de joi, 4 iulie 2019.


BERBEC

Ești destul de agitată și te irită foarte ușor atitudinea celor din jur. Chiar dacă un subiect nu îți este adresat în mod direct ție, astăzi te deranjează tot ceea ce ți se pare nedrept sau greșit în diverse situații. 

TAUR

Cineva apropiat te caută și insistă să îi acorzi din timpul tău. Încearcă să îți faci timp pentru asta, ar putea avea o veste importanta pentru tine. În plus, nu-ți strică deloc să mai scoți capul din muncă și să ieși în oraș.

GEMENI

Spiritul tau dual iese la iveala astazi si iti da ziua peste cap si tie si celor din jur. Desi incepi ziua cu energie si voie buna, in a doua partea a ei ceva se intampla si te face sa devii posomorata. Nu te razbuna pe altii, vei reusi doar sa ii indepartezi.

RAC

Racii sunt nehotărâți, astăzi. Chiar dacă știu exact ce își doresc sau ce ar fi bine să facă, nu se pot urni din loc pentru a începe orice fel de activități. Trebuie să fie atenți, însă, la promisiunile pe care le-au făcut și pe care ar fi bine să le respecte.

LEU

Poți primi o sumă de bani neașteptată, sub forma unei măriri de salariu sau sub forma unei datorii pe care cineva aproapiat o avea la tine. Este perfect, oricum voiai să te răsfeți cu o sesiune de cumpărături.

Fecioară

Ai o stare buna și asta se vede și pe chipul tau. Tonusul tau fresh te ajută să duci la capăt o zi de muncă plină, fără prea mari bătai de cap. Ba chiar îți rămâne energie și pentru o cină frumos gătită și decorată, pe care să o petreci alături de partenerul tău.

BALANTA

Îți stă în fire să cântăresti foarte bine situațiile, doar că partenerul de viață așteaptă să iei o decizie. Indiferent despre ce este vorba, încearcă să nu îi mai ții pe ceilalți în așteptare, pentru că poate deveni foarte deranjant pentru ei.

SCORPION

Ca un adevărat Scorpion ce ești, astăzi nu prea ai pe nimeni la suflet și tinzi sp te iei la ceartp foarte ușor. Motivele nu le știi nici tu exact, dar e clar că nu ai răbdare să asculți pe nimeni și te deranjează totul, foarte rapid.

SAGETATOR

Dincolo de faptul că ai reușit să te odihnești așa cum nu s-a mai întâmplat de ceva timp, ai și ceva timp liber, astăzi, pentru tine. Încearcă să faci acele cumpărături la care visezi sau să mergi la salonul preferat, să te răsfeți, pentru că prinzi greu astfel de momente de respiro.

CAPRICORN

Gata, a venit momentul pentru odihnă și aventură, în același timp. Te pregătești de concediu și nimic nu îți poate strica starea bună de astăzi. În plus, îi molipsești și pe alții cu veselia ta.

VARSATOR

Nu ai o stare foarte bună astăzi, dar este indicat să nu te cerți cu cei apropiați. Dacă pur și simplu nu te poți tine departe de conflicte, încearcă să nu izbucnești în cele mai nepotrivite momente și să vorbești pe un ton calm atunci când îți spui nemulțumirile.

PESTI

Îți dorești foarte tare să te ocupi de propriile planuri, însă anumite aspecte ale vieții tale nu prea îți dau pace. Ești nevoită să stai la serviciu peste program sau să duci la capăt proiecte dinafară jobului, care se pare că pur și simplu nu se finalizează fără tine.

 

related posts

Modifică setările cookies