Horoscop zilnic 4 iulie 2020. Taurii își cunosc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Chiar dacă astăzi este o zi de weekend și ar trebui să te detașezi de sfera profesională, provocările nu vor înceta să apară și le vei transforma în favoarea ta. În sfera personală, dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să te ducă într-o direcție în care să rezolvați o problemă în cuplu.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță o ieșire la un eveniment, unde, dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva cu care să ai pasiuni și convingeri de viață comune. Totodată, primești vești din străinătate de la rude, o instituție cu care colaborezi sau privind obținerea unei burse de studiu.

Gemeni

Posibil astăzi să apară niște cheltuieli neprevăzute, iar partenerul să fie cel care le susține. Totodată, puteți să achiziționați o vacanță sau faceți un plan de returnare a unei datorii. 

Rac

Ai grijă cum gestionezi relația cu partenerul de viață, pentru că astăzi s-ar putea să apară tot felul de neînțelegeri, care să ducă la conflicte! Dacă vă certați din cauza treburilor casnice, ar fi mai bine să cooperați să terminați mai repede, să aveți timp și de activități de relaxare.

Leu

Deși astăzi este o zi de weekend, programul tău de lucru este încărcat: fie că ai de terminat un proiect pentru serviciu sau că lucrezi pentru niște colaborări, vei fi determinată să duci la capat toate sarcinile de pe listă.

Fecioară

Te gândești astăzi și ceri și părerea unui apropiat, ce ai putea să faci în plus, pentru a-ți suplimenta veniturile. Poate reușești să-ți valorifici o pasiune și atunci împaci utilul cu plăcutul. În planul sentimental îți dorești o schimbare, numai ca trebuie să fii mai deschisă ca să se și întâmple ceva!

Balanță

Relațiile cu membrii familiei ar putea astăzi să fie puțin mai tensionate. Poate și pentru în ultima perioadă nu ai făcut decât să critici și să acuzi la orice pas. Impune-ți punctele de vedere în așa fel încât să nu li se mai pară membrilor familiei că vrei să le controlezi viața!

Scorpion

Astăzi, nu prea ai starea necesară să relaționezi cu prietenii, vecinii, frații sau membrii familiei. Folosește totuși energia astrelor pentru a te informa, a acumula cunoștințe și a face plimbări în aer liber. Posibil ultima lună a fost destul de dificilă pentru tine, așa că, acum nu-ți rămâne decât să te reechilibrezi.

Săgetător

Posibil astăzi să apară niște cheltuieli neprevăzute cu partenerul sau cu copiii. Mergeți la cumpărături și vă reîmprospătați garderoba sau cumpărați lucruri pentru casă. Posibil pe după-amiază să faci o vizită părinților.

Capricorn

Se anunță o zi favorabilă să faci niște deplasări la rude, poate în afara orașului și să rămâi tot weekendul pentru a te bucura de natură. Dialogurile cu persoane mai în vârstă te vor ajuta să găsești răspunsuri la unele frământări pe care le ai.

Vărsător

Luna îți traversează astăzi casa asociată universului interior și a izolării, așa că nu vrei să ieși din zona ta de confort și stai mai mult retrasă, cu gândurile tale. Ai de luat niște hotărâri importante și nu vrei să te influențeze nimeni și nimic.

Pești

Astăzi, încerci să organizezi o petrecere cu colegii de birou, pentru a vă cunoaște mai bine. Ai noroc că marea majoritate nu au programul stabilit și onorează invitația. Dacă ești singură, apar surprize în planul sentimental și cineva din echipa cu care lucrezi se arată interesat de tine.

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts