Horoscop zilnic 4 iulie 2021. Vărsătorii sunt șocați, în plan amoros, de derapajele partenerului, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 4 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să apară niște cheltuieli neprevăzute, mai ales dacă ești plecată în vacanță sau undeva într-o deplasare. Nu ai luat în calcul și astfel de evenimente și acum trebuie să faci rost de o sumă de bani. Și unul dintre prieteni ar putea să aibă un eveniment neprevăzut în familie și vei sări în ajutorul acestuia.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește surprize în planul profesional și nu toate vor fi plăcute, mai ales când vine vorba de relația cu șefii. Sau poate aceștia trec prin niște probleme și-ți va fi greu să preiei o serie de sarcini și responsabilități. Lucrurile se rezolvă doar dacă îți faci un plan, începi cu prioritățile și le rezolvi pe rând.

 

Gemeni

 

S-ar putea astăzi, să nu ai o stare prea bună. Posibil să revină niște nemulțumiri mai vechi, care nu te prind într-un moment tocmai bun. Este recomandat să faci eforturi să ieși din această stare, să vorbești cu cineva apropiat, poate o prietenă căreia îi poți spune mai multe. În partea a doua a zilei, primești niște vești surpriză de la cineva din străinătate.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, relația cu unul dintre prieteni să se strice sau să apară o ruptură din motive financiare, din cauza unei datorii sau a unor promisiuni pe care acesta nu și le-a respectat. În planul relațional, te poți confrunta cu un impas în ceea ce privește o relație mai veche.

 

Leu

 

Viața de cuplu poate fi dată peste cap, astăzi, din cauza unor evenimente care apar la serviciu. Este recomandat să-ți păstrezi calmul, echilibrul interior și să eviți, pe cât posibil, conflictele. Posibil să nu poți controla o situație la locul de muncă, să reacționezi exact cum nu trebuie și să-ți strici imaginea.

 

Fecioară

 

Evenimente neprevăzute apar astăzi la serviciu, iar dacă ești nevoită să lucrezi, ai parte de o zi stresantă și aglomerată, cu urgențe pe care nu le-ai luat în calcul. Deși faci eforturi destul de mari pentru a rămâne stăpână pe situație, ziua te va epuiza și fizic și psihic și nu vei mai avea randamentul bun.

 

Balanță

 

Posibil să apară unele conflicte, astăzi, cu partenerul de cuplu sau cu copiii, din cauze financiare. Este nevoie de dialog deschis să puteți rezolva situațiile apărute neașteptat. Totodată, pot să apară îngrijorări cu privire la salarizare, banii proveniți sau pe care îi datorezi de la alte persoane sau instituții, cum ar fi moșteniri, credite, impozite, taxe.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi tensionată în planul familial, al vieții de familie. Chestiunile casnice pot fi motivul unor neînțelegeri și diferențele de opinie, de mentalitate între tine și restul membrilor familiei. Înainte să faci acuzații sau să lansezi declarații ar trebui să te asiguri că nu rănești pe nimeni. Cel mai bine ar fi să amâni niște conversații pe teme sensibile.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să ai parte de unele disfuncții organice, să-ți faci probleme că evenimentele neprevăzute din planul sănătății ar putea să-ți strice planurile stabilite pentru săptămâna viitoare. Dacă ai de lucru acasă, pot să apară niște probleme tehnice cu aparatura, așa că ia-ți măsuri de siguranță și salvează-ți documentele!

 

Capricorn

 

Dacă te afli în vacanță este posibil să faci niște cheltuieli mai mari sau să achiziționezi ceva de care nu ai neapărată nevoie. Totodată, s-ar putea să apară unele plăți neașteptate și va fi nevoie să apelezi la rezerve sau la cardurile de credit.

 

Vărsător

 

Posibil contextul astral de astăzi să-ți aducă evenimente neprevăzute în familie sau cu aparatura electrocasnică. În planul relațional apar tensiuni și este greu să treci cu vederea unele derapaje ale partenerului de cuplu.

 

Pești

 

Sectorul asociat comunicării, informațiilor și deplasărilor este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, afli informații neașteptate, pe care ar trebui să le verifici înainte să le transmiți mai departe și poți avea parte de evenimente surpriză într-o deplasare, la drum, în trafic.

 

related posts

Modifică setările cookies