Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Taurii încearcă să-și facă ordine în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 4 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi vine cu preocupări pentru sarcinile de serviciu, pentru activitatea profesională, dar și pentru starea de sănătate. Începi săptămâna în forță, ai parte de multe deplasări și s-ar putea să afli niște secrete ascunse de către cineva apropiat.

 

Taur

 

Astăzi, încerci să-ți faci ordine în viața sentimentală, dar și-n relațiile cu persoanele dragi, iar dacă ești părinte, în relația cu copilul. Îți stabilești niște priorități și decizi să te ții de ele. În partea a doua a zilei, este posibil să ai niște dialoguri plăcute, să primești informații utile sau să rezolvi niște chestiuni ale casei.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi în care ești interesată de chestiunile gospodărești ale casei. Posibil să ai și ajutorul celorlalți membri ai familiei, însă tu ești baza în ce privește organizarea și coordonarea tuturor activităților. S-ar putea să faci niște cheltuieli pentru casă, să mergi la shopping, să cumperi un cadou pentru un prieten.

 

Rac

 

Astăzi, faci niște deplasări pe distanțe scurte pentru a rezolva o serie de chestiuni personale ale tale sau ale unui membru al familiei. Comunici bine cu rudele și s-ar putea să găsiți împreună o soluție la o chestiune familială. În partea a doua a zilei, afli niște secrete de la colegi legate de activitatea și sarcinile profesionale.

 

Leu

 

Te preocupă situația financiară și s-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari decât îți permite bugetul. Posibil, să apelezi și la fondurile de rezervă pentru a-I cumpăra partenerului un cadou sau ceva ce-și dorește de mult și acum ai găsit o ofertă.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai randament maxim în toate activitățile pe care le întreprinzi, dar mai ales pentru unele pregătiri pe care le faci pentru o plecare în vacanță. Tot astăzi, cooperezi foarte bine cu unul dintre prietenii, care-ți propune să preluați împreună un proiect.

 

Balanță

 

Nu te afli în cea mai bună formă, astăzi, pentru că Luna îți traversează una dintre casele sănătății și te simți obosită și epuizată psihic. Numeri zilele pe care le mai ai până vei pleca în vacanță și încerci să te odihnești mai mult și să rezolvi doar prioritățile. În partea a doua a zilei, ai niște revelații legate de o chestiune de principiu.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor și s-ar putea să sari în ajutorul unui apropiat sau să preiei sarcinile unui coleg, care trebuie să-și rezolve niște chestiuni personale. În planul relațional, cooperezi cu o propunere venită din partea partenerului.

 

Săgetător

 

Cauți, astăzi, să închei un contract sau măcar o înțelegere, un angajament. Luna îți traversează sectorul carierei și activităților profesionale, iar Mercur, plasat pe ultimele grade în casa relațiilor și parteneriatelor, ar putea să te ajute în demersurile tale. Este nevoie doar de comunicare și să fii mai flexibilă, să-I lași și interlocutorului posibilitatea să-și ceară niște drepturi.

 

Capricorn

 

Astăzi, este posibil să te pregătești pentru o plecare în afara țării și ești tensionată de ultimele sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârșit la serviciu. Deși ai randament bun, nu prea ești într-o dispoziție de socializare, așa că vei sta izolată, dacă trebuie să mergi la birou. Dacă lucrezi de acasă, te vei simți mult mai bine.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă situația banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane, dar și de administrarea unor fonduri sau bunuri ale unui membru al familiei. S-ar putea să faci niște cumpărături, să iei cadouri pentru cineva, pe care-l vizitezi zilele viitoare.

 

Pești


Astăzi, se anunță o zi favorabilă dialogurilor cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi, pentru că ești mai deschisă unor propuneri sau idei, care vin neașteptat. În partea a doua a zilei, ai niște nemulțumiri în relația cu o femeie din familie, care te judecă sau nu sunteți pe aceeași lungime de undă privind principiile și sistemul de valori.

 

related posts

Modifică setările cookies