Horoscop zilnic 4 iunie 2021. Săgetătorii sunt tentați de o aventură amoroasă cu un bărbat nepotrivit, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 iunie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna ajunge astăzi în semnul nașterii tale și-ți aduce energie, initiative, curaj și motivație să rezolvi o serie de activități la locul de muncă. S-ar putea, în unele dialoguri cu colegii să fii mai critică, să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că acestea vor deranja. Scopul tău este să meargă treaba bine și nu vrei să mai treci cu vederea.

 

Taur

 

S-ar putea, contextul astral de astăzi să-ți aducă o stare de agitație interioară și este recomandat să-ți redirecționezi acele energii spre lucruri constructive. Poți să ajuți pe cineva apropiat care are nevoie, cu un sfat sau îi oferi mai multă atenție decât de obicei.

 

Gemeni

 

Sectorul prietenilor, al grupurilor pe care îl frecventezi este dinamizat astăzi. Colaborezi bine cu cei cu care desfășori activități sau proiecte și vrei să obții, în perioada următoare, o situație financiară bună. Ești determinată, Saturn te susține și-ți va răsplăti eforturile.

 

Rac

 

Sectorul asociat carierei, activităților profesionale, imaginii și statutului personal, relației cu șefii sau cu autoritățile este dinamizat astăzi. Ești activă în ședințe, ai initiative, te faci remarcată. Posibil să susții și un interviu, deoarece ai intenția să-ți găsești un alt loc nou de muncă. Contextul astral susține în secret planurile tale profesionale.

 

Leu

 

La serviciu ai parte de o colaborare bună cu colegii.  Contextul astral susține activitățile pe termen lung și proiectele care încep în această perioadă. Totuși, ai niște contradicții interioare, mentalități diferite cu unii dintre cei cu care lucrezi, însă decizi să lași de la tine, pentru a evita conflictele.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce schimbări de direcție profesională și o îmbunătățire a situației financiare. În planul sentimental, ai prea multe așteptări. S-ar putea să se reediteze niște situații din luna februarie, însă acum vei fi pregătită să rezolvi o criză în cuplu.

  

Balanță

 

Contextul astral al zilei îți aduce preocupări pentru relația de cuplu sau pentru relațiile cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională. Energia astrală favorizează revizuirea planurilor pe termen lung. Ai șansa să-ți relansezi viața afectivă.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile de la locul de muncă sau pentru găsirea unui echilibru între munca depusă și timpul liber petrecut cu cei dragi. În altă ordine de idei, în familie este posibil să se reedizeze o situație care a avut loc la începutul primăverii și acum ai posibilitatea să găsești o soluție. 

 

Săgetător

 

Ai ocazia, astăzi, să restabilești o punte de comunicare cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, ești tentată să ai o aventură, însă este recomandat să nu-ți complici  viața cu persoane nepotrivite, care îți pot aduce și dezamăgiri într-un final.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, cămin, familie, părinți. Apar și motive de îngrijorare cu privire la o situație apărută în familie, dar le rezolvi. În relația cu partenerul de cuplu pot să apară conflicte din cauza banilor.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul comunicării și deplasărilor. Cum zodia Berbec este cea activată, este posibil să intri în conflicte cu colegii sau cu membrii familiei, din cauza chestiunilor gospodărești sau regimului unei locuințe. În planul sentimental, un moment de criză ar putea să te determine să faci niște schimbări neașteptate.

 

Pești

 

Rezolvi, astăzi, o chestiune financiară, care are legătură cu casa, gospodăria, părinții sau administrarea unor bunuri. Poți încheia o poliță de asigurare, să faci niște plăți la utilități. Părinții sau o rudă care te vizitează, vin cu un mic ajutor financiar.

related posts

Modifică setările cookies