Horoscop zilnic 4 iunie 2022. Leii au parte de oportunități romantice, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se anunță o zi plină de distracție și deplasări la drum scurt, cu partenerul sau cu un grup de prieteni. Posibil să-ți programezi și o călătorie. Găsești niște oferte și nu mai stai pe gânduri, pentru în vara aceasta vrei să recuperezi vacanțele amânate timp de doi ani.

 

Taur

 

Contextul astral de astăză vine cu rezolvarea unor chestiuni, care țin de familie. Poate îți petreci timpul cu familia, vizitezi niște rude sau iei legătura cu membrii familiei, care sunt plecați în străinătate. Posibil să existe și niște tensiuni între tine și partenerul de cuplu, legate de o decizie profesională.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu planuri pentru o călătorie. Posibil să organizezi și o întâlnire cu mai mulți prieteni sau foști colegi de serviciu. Sectorul comunicării este bine susținut de aspecte favorabile și ai ajutor de la prieteni într-o chestiune personală.

 

Rac

 

S-ar putea să cheltui, astăzi, o sumă de bani pe care nu o aveai planificată în buget. Totuși, situația este stabilă, așa că nu ai de ce să-ți faci probleme. Doar să ai grijă, pentru că ai tendința să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o dispoziție bună, iar Luna plasată în casa personalității face un aspect favorabil cu Jupiter, guvernatorul casei iubirii, așa că te îndeamnă la idile, cuceriri, flirturi, oportunități romantice. Te poți aștepta la surprize de la partener și dacă ești căsătorită sau te afli într-o relație de mai mult timp. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză de la o persoană din străinătate, care te caută și reluați o legătură mai veche. Deși ai o mică nemulțumire, că persoana respectivă a dispărut la un moment dat, brusc, din viața ta, revii la gânduri mai bune până la finalul conversației.

 

Balanță

 

Ziua de astăzi vine cu planuri pentru tine și partenerul tău, însă chestiunile financiare ar putea să vă strice programul stabilit sau plecarea într-o călătorie. Apar tot felul de lucruri neprevăzute, pe care nu le-ați anticipat. În rest, relația cu partenerul merge într-o direcție bună.

 

Scorpion


Astăzi, ai discuții cu cineva din familie despre situația financiară și despre sumele pe care ești dispusă să le investești într-un proiect personal, o călătorie sau niște cursuri de pregătire profesională. Ceri sfaturi și cauți cele mai bune variante și soluții. 

 

Săgetător

 

Din punct de vedere profesional, începe o perioadă mai liniștită și vei avea parte de o scădere a ritmului alert cu care erai obișnuită. Așadar, te poți ocupa liniștită de relația de cuplu. Weekendul acesta este favorabil plimbărilor și deplasărilor pe distanțe scurte.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să fii interesată să te întâlnești cu prietenii, cu foști colegi, pentru că ai nevoie să obții niște colaborări. Situația financiară de la serviciu nu te mai mulțumește și până găsești un job, care să corespundă așteptărilor tale, conform pregătirii și abilităților, nu-ți rămâne decât să mai închei câte un contract pe termen scurt.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul relațiilor, iar Soarele, energia, se află pe casa iubirii, a aventurilor romantice, distracției și vacanțelor. Deși nu ești plecată în acest weekend într-un minisejur, gândul tău este la vacanță și la pregătiri. Te afli într-o perioadă bună pentru plăceri personale, iar pentru a te reechilibra, ai nevoie de mai multă odihnă și activități care să-ți facă plăcere.

 

Pești

 

Sectorul muncii este activat astăzi, așa că s-ar putea să mai ai câte ceva de făcut pentru serviciu. Totodată, s-ar putea să primești o ofertă de colaborare, care-ți convine de minune, pentru că poți lucra atunci când ai timp. În partea a doua a zilei, ești interesată să discuți niște chestiuni importante cu membrii familiei.

 

 

related posts

Modifică setările cookies