Horoscop zilnic 4 mai 2018. Berbecii au o zi minunată, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 4 mai 2018.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Astăzi ai parte de o atmosfera exact așa cum îți place ție. Calmul, rasetele și sentimentele pozitive ale celorlalți te înconjoară și îți fac ziua tot mai frumoasă.
 

TAUR

Întâmpini câteva probleme în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți. Nu ești dispusă să-ți împărtășești trăirile și gândurile și astfel le dai celorlalți impresia că nu sunt oameni de încredere.

 

GEMENI

Te îngrijorezi din cauza situației tale financiare, care nu este deloc una îmbucurătoare. Găseșți cu greu soluții de rezolvare, însă că de fiecare dată cineva apropiat îți sare în ajutor și îți readuce liniștea și siguranță.

 

RAC

Ești nevoită să rezolvi într-un timp foarte scurt câteva probleme, care te îngrijorează și te neliniștesc deja de ceva vreme. Nu te pierde în situații dificile, chiar dacă asta e tendința, ci adaptează-te și înfruntă orice cu încredere în tine.

 

LEU

Emoțiile provocate de o persoană apropiată sau de o situație delicată de la locul de muncă îți schimbă complet viziunea despre viitorul apropiat și te pun pe gânduri. Ai de gând să cazi pradă unor astfel de evenimente?

 

FECIOARĂ

Lupți împotriva viciilor și încerci să găseșți o linie de plutire. Nu mai poți face față rutinei de zi cu zi și vrei să schimbi mersul lucrurilor, chiar dacă este posibil să riști destul de mult.

 

BALANȚĂ

Evenimentele de astăzi te emoționează și te impresionează în egală măsură. Nu acționa din impuls, ci așteaptă să vezi ce se va întâmplă mai departe. Nu face sens să ții cont de zvonurile din jurul tău.

 

SCORPION

Te vezi în fața unei situații destul de complicate, căreia încerci să-i găseșți o rezolvare, astfel încât decizi să îți păstrezi calmul și să te adresezi unor persoane de specialitate. Cert este că într-un fel sau altul totul se se rezolva.

 

SĂGETĂTOR

Chiar dacă ești o persoană optimistă, nu știi cum să gestionezi evenimentele de astăzi. Nu acționa sub influență șocului și a neîncrederii în cei din jur, ci așteaptă până se mai limpezesc apele.

 

CAPRICORN

Te poți aștepta să fii provocată la o discuție în contradictoriu sau implicată într-un scandal în orice moment. Comportamentele celor din jur te șochează și te dezamăgesc, însă nu este cazul să-ți pierzi încrederea în toți cei cu care intri în contact.

 

VĂRSĂTOR

Norocul îți ține astăzi partea și ieși învingătoare din orice tip de situație. Atât șefii tăi, cât și membrii familiei te felicită pentru felul în care gestionezi situațiile dificile și pentru soluțiile pe care le găsești.

 

PEȘTI

Ai parte de câteva surprize total neașteptate în familie, din cauza cărora nu te mai poți concentra așa cum trebuie la job. Amâni pentru o scurtă perioada întâlnirile importante și te dedici celor care au nevoie de tine.

related posts

Modifică setările cookies