Horoscop zilnic 4 mai 2019. Peștii au parte de momente romantice, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Aflați ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 mai 2019.


BERBEC

Nu ai deloc energie și chef pentru tot ceea ce se petrece în jurul tău, dar nu poți lipsi de la un anumit eveniment, la care ai confirmat prezența în urmă cu mult timp. Nu îți rămâne decât să îți aduni forțele și să faci tot ce se poate mai bun din ceea ce ai.

TAUR

Ai o zi foarte productivă, în care totul pare să meargă ca pe roate. Încă de dimineață reușești să faci tot felul de planuri și ziua îți pare interminabilă, în cel mai bun sens cu putință. 

GEMENI

Renunță la ceea ce aveai în minte și lasă pe altcineva să preia controlul unei activități de grup în care esti implicată. Nu este ziua ta cea mai bună, iar faptul că vrei să îți impui ideile nu îți aduce prea mulți simpatizanti, ba din contra.

RAC

Ai de făcut surprinzător de multe lucruri și nu esti cea mai activă nativă a zilei. Ba mai mult, te deranjează că toate par să se fi adunat în jurul tău și tot ce ai vrea mai mult ar fi să lenevești încă o zi. Din păcate, nu e posibil astăzi.

LEU

Se adună ceva tensiune în grupul de prieteni sau în familie, iar asta va displace complet. Tot șarmul și tot umorul care te caracterizează par să nu fie de ajuns pentru a ridica moralul tuturor și pentru a-i face să se bucure de ziua aceasta într-un mod mai frumos.

FECIOARA

Ai o mulțime de idei și astăzi este o zi nemaipomenită pentru a le pune în practică. Poți începe cu orice, toate par să îți reușească de minune în aceasta zi. Spre seară te vei simți cu totul satisfacută de reușitele tale, pe bună dreptate.

BALANTA

Ești nevoită să faci un drum neanunțat, care nu îți face o plăcere deosebită. Poți primi o veste importanta, așa că pleci în vizită către cei care te pot ajuta să clarifici situația. Este o zi a discuțiilor.

SCORPION

Aveai în gand să petreci o zi de una singură, acasă, cu o carte și un ceai, însă nu merge totul chiar așa cum ți-ai dori. Ești nevoită să îți aduni energia și să participi la un eveniment despre care uitasei complet. 

SAGETATOR

Pregătești cu tot dragul un mare eveniment sau un party în familie. Poate este ziua unei persoane dragi și trebuie să-i luați un cadousau poate se apropie o ocazie specială, pe care o așteptați demult. 

CAPRICORN

Ar trebui să fii atenta la ziua de astăzi. Ai tendința să vorbesti despre lucruri care nu te privesc în mod direct și vei intra în probleme mai devreme sau mai târziu pentru că ceilalți nu sunt pregătiți să-ți asculte parerile.

VARSATOR

Câteva comentarii care îți par nepotivite reușesc să-ți dea o stare de spirit nu tocmai bună, însă important este să te detașezi de ele și să te gândești că nu toată lumea poate fi de acord cu tine tot timpul.

PESTI

Ce poate fi mai frumos decât un început de concediu sau o zi liberă, petrecută cu partenerul? Astăzi nu faci decât să îi acorzi lui atenție și timp, pentru că aveați nevoie de ceva romantism in relația voastră.

related posts