Horoscop zilnic 4 mai 2020. Capricornii se îndrăgostesc de o persoană total nepotrivită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 4 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă te aștepți astăzi să închei un parteneriat, află că trebuie să faci eforturi pentru a schimba unii termeni ai contractului cu care nu ești de acord. În partea a doua a zilei, te preocupă să rezolvi prin comunicare, o situație apărută neașteptat în cuplu.

Taur

Astăzi, te impui la locul de muncă și vrei să eficientizezi timpul, să schimbi programul de lucru, pentru ca lucrurile să se desfășoare mai ușor. În partea a doua a zilei ai unele nemulțumiri legate de salarizare și deși nu ești mulțumită de termenii unui contract, până la urmă îl vei semna.

Gemeni

Posibil astăzi să realizezi că persoana la care visezi să nu fie cea pe care ți-ai dori-o lângă tine. S-ar putea să descoperi că ai avut niște așteptări nerealiste. Este cazul să începi să-ți revizui idealurile romantice.

Rac

Posibil astăzi să iasă la suprafață chestiuni mai vechi de familie și să fii nevoită să iei niște decizii, dar acest lucru ar trebui să se întâmple după ce analizezi situația și-ți urmeazi intuiția.

Leu

Contextul astral de astăzi își aduce în atenție sectorul sentimental, unde trebuie să depui efort pentru ca totul să se desfășoare în armonie. Nu sunt excluse niște conflicte, deoarece partenerul îți reproșează că nu te implici în relație.

Fecioară

Astăzi îți faci niște socoteli financiare și ajungi la concluzia că nu câștigi cât ai avea nevoie. Ai satisfacții intelectuale, ești apreciată, dar te gândești că ar trebui să faci progrese și în câștigarea unei sume mai mari de bani.

Balanță

Luna ajunge astăzi în zodia ta și-ți imprimă multă energie, cooperare și posibilitatea să ajungi la un punct comun cu partenerul. În ceea ce te privește, ar fi indicat să-ți acorzi timp pentru dezvoltarea ta personală.

Scorpion

Contextul astral de astăzi aduce doua situații. Dacă ai stat în izolare cu partenerul de cuplu, ați realizat împreună că aveți multe de îndreptat dacă vreți să mergi împreună pe același drum. Dacă încă nu locuiești cu partenerul, au apărut unele chestiuni de încredere reciprocă și te întrebi dacă vei mai simți ceva pentru el când vă veți revedea.

Săgetător

Te întrebi astăzi dacă asocierea cu un prieten într-un proiect este un lucru bun. Ești tot mai convinsă sau cel puțin asta simți, că nu ar fi indicat să nu amesteci prietenia cu afacerile.

Capricorn

Posibil să te îndrăgostești de cineva de la locul de muncă sau de unul dintre asociați sau colaboratori și vei depune eforturi pentru a fi cu acea persoană. Poate ar fi bine să nu te arunci prea curând într-o relație și să vezi dacă aveți și lucruri în comun.

Vărsător

Posibil să fii tentată astăzi să cheltui mai mult decât îți permiți, și pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. În planul financiar nu sunt recomandate speculațiile și investițiile, ci mai degrabă aspectele cer o atenție deosebită pentru că pot să aibă loc pierderi.

Pești

Dacă ești singură, îți dorești să întâlnești pe cineva deosebit, care să te ajute să te reechilibrezi. Ai șanse să cunoști pe cineva prin intermediul familiei.

Pe protvplus.ro puteti vedea toate emisiunile preferate

related posts