Horoscop zilnic 4 mai 2021. Balanțele au parte de evenimente care le schimbă perspectiva asupra vieții, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 4 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, în casa comunicării, gândirii, schimbului de opinii. Astfel, în următoarea perioadă, Mercur îți va fi aliat să-ți demonstrezi abilitățile, să-ți exprimi ideile. Vei fi foarte interesată să fii la curent cu toate noutățile. Vei lua cuvântul tot mai des în ședințe și vei negocia contracte și parteneriate importante.

 

Taur

 

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, astăzi, în sectorul asociat banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, vei observa că în următoarele săptămâni, vei avea parte de oportunități financiare, în urma cărora îți vei rotunji conturile.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, primești tranzitul lui Mercur, planeta ta guvernatoare, în zodia Gemeni. Așadar,  vei comunica mult mai ușor, te vei face plăcută și vei crea o impresie bună tuturor, prin abilitățile tale de comunicare. Urmează o perioadă în care ar fi bine să profiți de oportunitățile care vin spre tine!

 

Rac

 

Sectorul asociat subconștientului, universului interior, izolării, meditației și introspecției primește, de astăzi, tranzitul planetei Mercur, astrul comunicării. Prin urmare, dacă au existat tot felul de frământări și frici, acum vei putea să le identifici și să le elimini, pentru a depăși această etapă. Cei de lângă tine vor observa că nu vei fi prea comunicativă.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, îți va traversa sectorul asociat prietenilor, planurilor de viitor și proiectelor de grup. Prin urmare, nu rata oportunitățile ce vin în perioada următoare, deoarece poți să pui pe roate un proiect sau să-ți lansezi o afacere personală. 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, în casa carierei și ambițiilor profesionale, semn că te poți face remarcată, vei avea o relație bună cu șefii, cu instituțiile de la care vei avea de obținut diverse documente și îți vei putea consolida reputația în sfera profesională. Primești oferte noi de lucru sau ți se propune mutarea într-un alt departament.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, călătoriilor și relației cu persoane aflate în străinătate, dar și sistemul de valori personale, va primi tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni. Așadar, vei avea posibilitatea să participi la diverse cursuri, să obții diplome, să susții examene sau să lucrezi la un proiect personal. Unele evenimente, care vor avea loc în următoarea perioadă, în sfera profesională, îți vor conferi o altă viziune asupra vieții.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat resurselor și banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, moștenirile, avantajele materiale, creditele, impozitele și taxele, primește, astăzi, tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, care va ajuta în negocieri și încheieri de contracte cu miză financiară importantă. Posibil să faci niște investiții sau speculații financiare.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, de când Mercur, astrul comunicării, intră în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri, vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu, cu asociații și colaboratorii. Vei știi să negociezi în favoarea ta și poate avea loc încheierea unor contracte/parteneriate.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în casa muncii și a activităților profesionale, semn că urmează o perioadă în care vei reorganiza activitățile de serviciu, vei comunica mult mai bine cu colegii și te vei face remarcată de către șefi în ședințe, prin ideile pe care le vei lansa.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat sferei sentimentale, copiilor, activităților de creație, relaxare și artistice, primește de astăzi, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, comunicarea va fi cheia problemelor apărute în planul amoros, iar dacă ești singură, vor fi câteva săptămâni, în care vei știi cum să abordezi persoana pe care o placi, să faci declarații. În relațiile mai vechi se pot lărmuri unele chestiuni.

 

Pești

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în sectorul asociat căminului, vieții de familie, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Prin urmare, este un moment bun să abordezi deschis unele chestiuni care privesc spațiul locativ sau să începi să te interesezi cu privire la demersurile care trebuiesc pentru o posibilă mutare, schimb de locuință sau intrarea în posesia unui bun de valoare mai mare. 

 

Share în bucate: Paprikaș cu pui și balmoș

related posts

Modifică setările cookies