Horoscop zilnic 4 martie 2016. Berbecii sunt nesiguri in relatie, iar Balantele se implica intr-un nou proiect


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 martie 2016.


BERBEC

Desi iubitul tau te rasfata cu declaratii de dragoste desprinse parca din povesti, tu esti totusi ganditoare si nesigura de sentimentele lui. 

TAUR

Prin energia si spiritul creativ care te caracterizeaza, nu ii dezamgesti pe cei care au incredere in tine si in primul rand pe tine. Este posibil sa faci o greseala, insa nu te judeca aspru pentru acest lucru. Unele lucruri nu pot fi controlate.

GEMENI

Desi ai intentia sa-ti abandonezi proiectele in care te-ai implicat in ultimul timp, recomandarea este sa nu faci acest lucru. Daca te simti extenuata, ia-ti o zi de concediu, incarca-ti bateriile si apoi continua ceea ce ai inceput sa faci in urma cu cateva saptamani.

RAC

Te cuprinde romantismul, insa in acelasi timp multitudinea de responsabilitati pe care le ai la locul de munca te impiedica sa-ti pui in aplicare starile, emotiile si sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau. 

LEU

Esti plina de energie si buna dispozitie, asa ca de ce sa ti-o irosesti intr-un birou cu oameni agitati si nervosi? Fiecare are nevoie de momente de rasfat.

FECIOARA

Esti sociabila si dispusa sa-i asculti pe ceilalti si sa vorbesti cu ei, motiv pentru care astazi nu vei avea niciun moment liber. In plus, este o zi ideala pentru a lua decizii importante atat pentru tine, cat si pentru cei care depind de tine.

BALANTA

Esti implicata intr-un nou proiect ce te va solicita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Pregateste-te sufleteste pentru ce va urma, caci nu va fi o sarcina chiar usoara.

SCORPION

Este posibil ca unii pe care ii considerai destul de apropiati si de incredere sa te dezamageasca destul de tare, insa cu aceasta ocazie vei realiza ca nu poti cunoaste niciodata pe cineva atat de bine incat sa nu te astepti la ceva neplacut din partea lui.

SAGETATOR

Ai o pofta de nestapanit de cumparaturi, asa ca un singur sfat avem: nu face abuzuri si fii cumpatata in masura in care poti, desigur.

CAPRICORN

Uiti in sfarsit de problemele care ti-au acaparat atentia si mintea in ultima vreme si te bucuri de aceasta zi, fara sa te mai gandesti la perioada grea prin are tocmai ai trecut. 

VARSATOR

Este o zi potrivita pentru relaxare si ideala ca sa-ti faci ordine in ganduri si sa pui la cale planul pentru ceea ce intentionezi sa faci pe viitor. Nu uita ca puterea, eleganta si diplomatia sunt atuurile tale, de care trebuie sa profiti in orice moment.

PESTI

Uneori trebuie sa-ti asumi niste riscuri ca sa castigi teren si respect din partea celorlalti, iar astazi este una dintre acele zile. Nu te lasa influentata de nimeni si de nimic si incearca pe cat posibil sa-ti tii parerile departe de influenta celorlalti.

related posts

Modifică setările cookies