Horoscop zilnic 4 martie 2019. Capricornii se simt în pericol, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 4 martie 2019.


BERBEC 

Te simți mai îndrăgostită ca oricând și ai tendința de a le arăta asta tuturor celor din jurul tău. Este frumos să fii deschisă și entuziasmată, dar trebuie să fii atentă și la cei din jur. S-ar putea să nu se bucure de agitația ta, oricât de pozitivă ar fi ea.

TAUR

Îți propui să duci la capăt tot felul de lucruri, chiar dacă știi că ziua este scurtă. Ai idei bune, ești implicată în ceea ce faci, nu accepți ca altcineva să îți continue munca începută de tine și din acest motiv nu renunți la nimic.

GEMENI

La locul de muncă ți se cere să te încadrezi într-un deadline, iar astăzi asta devine foarte dificil pentru tine, mai ales pentru că simți că ai fost sub presiune în tot acest timp. 

RAC

Anumite decizii nu trebuie amânate la nesfârșit, iar astaăzi te vei trezi în situația de a lua  decizie. Gândește-te la ce posibilități ai și încearcă să fii mai cât mai corectă, în primul rând față de tine și apoi față de ceilalți. 

LEU 

Ai o zi foarte agitată, în care simți că se tot adună responsabilități de dus la capăt. Nu îți pierde răbdarea și încearcă să îți organizezi fiecare lucru în parte, pentru a nu lăsa nimic neterminat.

FECIOARA

Primești astăzi un telefon sau o vizită care îți dă ziua peste cap și te face să renunți la toate planurile pe care le aveai făcute până acum. Stresul îți va da mari bătai de cap, dacă nu reușești să te calmezi.

BALANTA

Faptul că ești încăpățânată să îți exprimi întotdeauna părerile nu îl prea încântă pe iubitul tău. Va simți nevoia să te facă atentă la faptul că uneori exagerezi și te vei trezi pusă în situația de a face compromisuri. Ascultă-l și încearcă să nu fii impuslivă și să deschizi un conflict.

SCORPION

Locul de muncă pe care îl ai a început să îți dea bătai de cap și ușor, ușor, începi să îl simți ca pe o adevărata pacoste. Îți dorești mai mult și ești dispusă să faci schimbări importante pentru a obține ceea ce vrei. 

SAGETATOR

Ai tendința să te plângi prea mult și unele persoane nu au întotdeauna răbdarea necesară pentru a te asculta. Încearcă să filtrezi un pic secretele pe care le spui, pentru că uneori ai tendința să dezvălui prea multe.

CAPRICORN

Simți că ești în pericol, într-o anumită situație. Mai exact, cineva de la locul de muncă nu te place și tu ai început să te simți incomod la birou. Încearcă cât poți tu de mult să nu te implici în vreo ceartă la serviciu, nu îți va face deloc bine.

VARSATOR 

Trebuie să uiți complet de confort și să accepți că ziua de astăzi este una plină de întâmplări care nu te mulțumesc pe deplin. Urmează și câteva zile în care te vei odihni și vei putea recupera oboseala pe care o acumulezi acum.

PESTI 

Trebuie să înveți să joci în echipă, pentru că altfel rămâi în afara grupului și cu timpul vei ajunge să te întristezi și să te simți însingurată. Încearcă să te integrezi în mediile din care ai nevoie să faci parte. 

Vezi și. Punctul forte al fiecărei zodiirelated posts