Horoscop zilnic 4 martie 2020. Balanțele au probleme nerezolvate în dragoste, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 martie 2020. 


Berbec

Mercur ajunge astăzi prin retrogradare în Vărsător, în sectorul care indică prietenii și planurile de viitor și încearcă să rezolve ceva rămas nerezolvat în aceste domenii. Posibil să reiei un proiect mai vechi. În ceea ce privește o chestiune de familie, astăzi este momentul pentru a discuta deschis și a găsi rezolvări împreună cu partenerul.

Taur

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți deschizi sufletul în fața unui prieten apropiat sau a unei rude și să spui ce anume te frământă în relația cu partenerul. Tot astăzi Mercur, astrul comunicării, ajunge prin retrogradare în Vărsător în casa carierei și a ambițiilor profesionale și rezolvă o situație lăsată nerezolvată. Vei avea o sclipire de moment și o idee originală se poate transforma într-un adevărat proiect.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi îl aduce pe Mercur, guvernatorul tău, prin retrogradare în casa care reprezintă sistemul de valori personale, principii și convingeri asupra vieții. Astfel, în zilele ce urmează vei reuși să înțelegi niște lucruri, să treci mai departe și să-ți vezi de drumul tău.

Rac

Contextul astral de astăzi te pune față în față cu o decizie importantă pentru tine și partener. Cum Mercur ajunge astăzi, prin retrogradare, în zodia Vărsător, în sectorul care indică finanțele deținute împreună cu partenerul, în zilele ce urmează se va rezolva o chestiune financiară, posibil demararea unui dosar de credit sau dacă te afli într-o relație în care se decide o separare, se poate pune problema unui partaj.

Leu

Astăzi, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge, prin retrogradare, înapoi în zodia Vărsător, respectiv în casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor, semn că mai are ceva de rezolvat în cuplu, se vor spune niște lucruri care nu s-au spus și se vor căuta soluții la problemele din ultima perioadă. La serviciu îți aduni forțele să faci față provocărilor apărute.

Fecioară

De astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge, prin retrogradare, în Vărsător, în sectorul muncii și al sănătății și va încerca să rezolve, în zilele viitoare, niște încurcături apărute în sarcinile și activitățile curente. În partea a doua a zilei te caută un fost partener, accepți să vă întâlniți și revederea îți dă peste cap tot universul.

Balanță

Dacă au rămas lucruri nerezolvate în sectorul care indică dragostea, aventurile, relația cu copiii, creativitatea și speculațiile financiare, ai posibilitatea să le rezolvi de astăzi și în următoarele zile, deoarece Mercur, ajunge, prin retrogradare în Vărsător, în aceste domenii.

Scorpion

La locul de muncă ți se dă sarcina să-ți setezi obiective pentru perioada imediat următoare și ești determinată să le urmezi pas cu pas. În altă ordine de idei, Mercur, astrul comunicării, ajunge, prin retrogradare, în Vărsător în sectorul care indică familia, spațiul de locuit, relațiile cu părinții și ți se dă posibilitatea să rezolvi unele neînțelegeri.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te invită să te implici în încheierea unui contract sau operațiune financiară, pentru că una dintre ideile tale originale, îți va aduce mai mulți bani în conturi. La aceasta va contribui și Mercur, astrul negocierilor, care ajunge astăzi, prin retrogradare, în Vărsător, în casa comunicării și a negocierilor.

Capricorn

De astăzi Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge, prin retrogradare în Vărsător în sectorul care indică finanțele. Așadar, dacă încă nu ai încheiat un contract, acum ți se dă posibilitatea încheierii unei colaborări pentru suplimentarea veniturilor.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi îți aduce unele revelații legate de cum va fi de acum încolo viața ta de familie sau relația cu unii dintre membrii familiei, în special cu părinții. Așadar, Mercur, astrul comunicării, ajunge, prin retrogradare în Vărsător, în casa personalității tale și ți se dă posibilitatea să iei niște decizii. Totodată, Mercur te va ajuta în perioada următoare în afirmarea opiniilor, ideilor, în negocieri.

Pești

De astăzi Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge, prin retrogradare în Vărsător, în sectorul care indică izolarea, meditația, introspecția și subconștientul. Astfel, ți se dă șansa să scapi de unele frici, frustrări sau frământări din trecut, prin depășirea lor.

 

related posts