Horoscop zilnic 4 martie 2021. Racii trebuie să aibă mare grijă cu sănătatea, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 4 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

De astăzi, Marte, guvernatorul tău, părăsește sectorul financiar și va tranzita zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, informațiilor și deplasărilor. Prin urmare, Marte te va ajuta în toate procesele de învățare, în acumularea de cunoștințe. Atenție însă la faptul că vei fi destul de agresivă, iar interlocutorii tăi nu vor privi cu ochi buni această atitudine!

 

Taur

 

Începând de astăzi vei primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, prin sectorul financiar, semn că urmează o perioadă în care îți vei folosi toată energia pentru a-ți mări veniturile și a semna niște contracte cu beneficii financiare importante.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi vei primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin semnul nașterii tale, tranzit care-ți va aduce multă energie, curaj, initiative și dorință de afirmare. Urmează o perioadă în care te vei ocupa de tine și de pasiunile tale. Atenție la interacțiunea cu ceilalți, pentru că Marte este posibil să te facă mai agresivă!

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat universului interior, trecutului, subconștientului, izolării, meditației, introspecției și sănătății. Așadar, va trebui să-ți conservi energia spre interior, să încerci să treci peste unele momente în care vei avea temeri, frustrări, iritabilitate sau stări de suprasolicitare. Ai mai multă grijă de sănătate!

 

Leu


Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat planurilor de viitor, a prietenilor și grupurilor sociale pe care le frecventezi, semn că urmează o perioadă activă în lărgirea cercului de cunoștințe și privind implicarea în proiecte noi.

 

Fecioară

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că urmează o perioadă dinamică, în care îți dorești afirmare profesională. Vei avea initiative de a începe proiecte noi. Atenție la interacțiunea cu șefii, pentru că tinzi să intri în conflict cu aceștia!

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul studiilor, activităților intelectuale, călătoriilor și principiilor de viață. Prin urmare, dacă ești singură, vei simți atracție către persoane cu care să rezonezi din punct de vedere intelectual și cu care să împărtășești aceleași principii de viață.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat intimității, transformărilor profunde, al resurselor comune cu partenerul, semn că urmează o perioadă dinamică în administrarea bunurilor și banilor pe care le deții. Totodată, vei fi interesată de reprinderea pasiunii în cuplu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale, semn că urmează o perioadă mai dinamică, uneori conflictuală. Dacă nu vei știi să gestionezi niște crize apărute în cuplu sau în sfera profesională, vei avea parte de conflicte și tensiuni cu perechea sau cu cei cu care desfășori activități.

 

Capricorn

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă dinamică la locul de muncă, cu multe initiative din partea ta. Atenție la tensiunile și conflictele care pot apărea în echipa în care lucrezi! Ar trebui să acorzi mai multă atenție și sănătății.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, copiilor și activităților creative. În următoarea perioadă vei fi interesată să-ți îmbunătățești sectorul amoros, dacă ești părinte, să te ocupi mai mult de copii și să găsești metode noi de relaxare și petrecere a timpului liber cu cei dragi.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Gemeni, în sectorul asociat locuinței, familiei, părinților și patrimoniului. Urmează o perioadă mai activă în familie și este posibil să apară tensiuni cu părinții din cauza unor schimbări pe care vrei să le faci în locuință sau care privesc regimul unui imobil pe care îl administrezi. 

 


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”

 

related posts

Modifică setările cookies