Horoscop zilnic 4 martie 2022. Balanțele au parte de tensiuni în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi cu multă acțiune, mai ales că Luna îți traversează zodia și s-ar putea să coordonezi toate activitățile de la serviciu, dar și acasă, de tot ce ține de chestiunile gospodărești. În planul financiar, se menține o instabilitate, așa că ar fi bine să nu faci cheltuieli, care nu-ți sunt neapărat necesare.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să-ți dorești să faci pace cu trecutul. Stai retrasă și analizezi niște situații. La serviciu, afli niște secrete sau lucruri ascunse de către șefi sau cei cu care lucrezi. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, este posibil să se discute despre întoarcerea la birou.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni. Posibil să apară și dispute sau dialoguri pe teme financiare, neînțelegeri de moment. Dacă ai de dat niște bani înapoi, s-ar putea să amâni returnarea. Totodată, încerci să reorganizezi cheltuielile.

 

Rac


S-ar putea, astăzi, să traversezi o zi destul de dificilă la serviciu și să închei săptămâna în forță, cu multe responsabilități și termene limită, pe care trebuie să le respecți. S-ar putea, unele planuri pe care le ai cu partenerul de cuplu să fie date peste cap din cauza unor evenimente, care apar neașteptat. Va fi nevoie să stai peste programul de lucru.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi și evenimentele, care au loc la serviciu, s-ar putea să-ți răscolească principiile și perspectiva de viață, legată de cum să abordezi niște situații în relațiile cu colegii. Totodată, este posibil să vrei să faci niște schimbări în planul carierei.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu îngrijorări privind situația financiară. Chiar dacă nu este cazul să te alarmezi, faci tot felul de liste și socoteli și încerci să pui în ordine situația materială, să nu cheltui peste măsură, să faci o strategie pe termen lung, pentru economisirea unor sume.

 

Balanță

 

Atenție, astăzi, la tensiunile care pot să apară în raport cu partenerul de cuplu! Multe dintre discuții s-ar putea să fie pe teme care privesc casa și gospodăria. Cu comunicare și răbdare, veți reuși să treceți peste o zi mai tensionată.

 

Scorpion

 

Registrul astral anunță o zi cu mult efort intelectual, dar și cu unele dispute cu colegii, dacă nu reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă. Suprasolicitarea își spune cuvântul și s-ar putea să ai nevoie de niște zile libere, pentru refacere.

 

Săgetător

 

Planul sentimental intră, astăzi, în vizorul tău și este posibil să apară unele conflicte din cauza banilor și a petrecerii timpului liber în cuplu. Nu sunt excluse dispute cu copiii, dacă ești părinte. Nu este nimic grav. Doar trebuie să fii mai atentă atunci când îți spui nemulțumirile, pentru că partenerul s-ar putea simți dat la o parte.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să fii interesată să rezolvi o chestiune de familie sau care are legătură cu casa și spațiul de locuit, repari ceva sau achiziționezi un bun de o valoare mai mare. Totodată, s-ar putea să te pregătești si de o mutare sau de administrarea unui imobil.

 

Vărsător

 

Cu Luna în zodia Berbec, pe casa comunicării, astăzi, ar trebui să ai mare grijă la comunicare, pentru că nu vor fi excluse situații în care să reacționezi mai violent. Comunicarea va fi dificilă, vei fi iritată și s-ar putea să ai și acțiuni pripite, așa că încearcă și pune frână și analizează înainte să spui ceva sau să iei o hotărâre!

 

Pești


Contextul astral de astăzi, cu Luna în casa banilor, vine cu preocupări pentru finanțe, pentru organizarea unei petreceri sau a unei plecări cu un grup de prieteni. Te ocupi cu toată logistica și apoi faci socoteli, să vezi ce bani trebuie să strângi de la fiecare membru al grupului.

 

related posts

Modifică setările cookies