Horoscop zilnic 4 noiembrie 2020. Balanțele înțeleg, în sfârșit, care e drumul bun în viață, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur revine astăzi la mișcare directă, prin sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Se va simți o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Posibil, în ultimele trei săptămâni, să fi realizat că trebuie să schimbi ceva în interacțiunea cu ceilalți. 

 

Taur

 

Mercur revine, astăzi, la mișcarea directă prin sectorul asociat muncii și sănătății, așa că lucrurile încep să devină mai clare în ce privesc sarcinile tale, dar și starea sănătății, unde ai tot avut probleme și lucrurile s-au încurcat și mai tare, atunci când ai început să faci investigații. Acum însă ai un tablou mai clar și știi ce trebuie să faci.

 

Gemeni

 

Dacă ultimele trei săptămâni au fost mai grele pentru tine în ce privește relația cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii, dacă ești părinte, începând de astăzi, de când Mercur revine la mișcarea directă, atmosfera devine mai calmă, se duc blocajele de comunicare cu aceștia, iar planul afectiv și relația cu copiii intră pe un făgaș normal.

 

Rac

 

Ultimele trei săptămâni ai avut probleme de comunicare cu rudele și în special cu părinții. De astăzi poți răsufla ușurată, pentru că Mercur revine la mișcare directă și vei reuși să comunici mai bine cu aceștia. Ai avut de învățat niște lecții importante, să abordezi altfel subiectele delicate.

 

Leu

 

Sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor și relației cu rudele nu va mai fi afectat de astăzi, de când Mercur revine la mișcarea directă. În sfera profesională, poți relua unele dialoguri, negocieri de contracte, iar în familie se rezolvă niște chestiuni patrimoniale, din cauza cărora au avut loc dispute.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, revine astăzi la mișcarea directă, prin sectorul banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, așa că se deblochează acest sector important pentru tine și poți să închei un contract pentru a-ți suplimenta veniturile.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcare directă prin casa personalității tale. Vei scăpa de confuzia și nehotărârea la care ai fost supusă în ultimele trei săptămâni și acum poți analiza și lua decizii, pentru că ai gândirea clară și ți-ai recăpătat încrederea că drumul pe care mergi este cel bun.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării, revine șa mișcarea directă, prin casa subconștientului, a izolării, a meditației și trecutului. Ai reușit, în urma unui proces de introspecție, pe care l-ai avut ultimele trei săptămâni, să încerci să ai o altă viziune asupra relațiilor tale, personale sau profesionale.

 

Săgetător

 

Dacă ai avut blocaje în proiectele tale, în ultimele trei săptămâni, de astăzi poți răsufla ușurată pentru că Mercur, revine la mișcarea directă și nu-ți va mai da planurile peste cap, gândirea ta va fi mai clară și vei lua decizii fără să mai eziți.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, a statutului și imaginii personale. Așadar, blocajele din sfera profesională dispar și încet-încet revine totul la normal. Dacă ai făcut greșeli și imaginea ta a avut de suferit, ai reușit să le îndrepți, în aceste trei săptămâni, în care Mercur a fost retrograd.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin sectorul asociat studiilor, călătoriilor, filosofiei și principiilor de viață. Așadar, poți relua cursuri sau studii, să susții examene pentru a obține o atestare, să reiei demersuri, care privesc obținerea unor documente de la unele instituții publice. Evenimentele din ultimele trei săptămâni au avut rolul să înțelegi care este drumul tău.

 

Pești

 

Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine, începând de astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul asociat banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din avantaje materiale, moșteniri, credite, impozite, datorii. După o perioadă de trei săptămâni în care ai încercat să lămurești o situație financiară, acum vei începe să vezi și rezultatele.

 

Mugur Mihăescu, dezvăluiri șocante despre colegii săi de emisiune. ”Martalogii ăia... ce-am aflat despre ei!”

related posts

Modifică setările cookies