Horoscop zilnic 4 noiembrie 2021. Berbecii au motive să fie posesivi și geloși, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 4 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează noi începuturi în sectorul financiar și al transformărilor profunde, al încrederii reciproce și intimității. Posibil să apară unele evenimente surpriză într-o chestiune financiară, care se poate complica sau chiar în relația de cuplu, pentru că tinzi spre posesivitate și gelozie.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în relația de cuplu, în mariaj, asocieri sau în parteneriatele de afaceri. Ești invitată, ca în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe relația de cuplu. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relație generate de tine.

 

Gemeni


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care aduce noi începuturi în sectorul muncii și sănătății. Posibil să începi un proiect nou la serviciu, să primești o ofertă de job sau să-ți schimbi funcția în compania în care lucrezi. În ce privește sănătatea, ar trebui să adopți un stil de viață sănătos, prin dietă, sport și mai multă odihnă.

 

Rac

 

Sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurilor, flirtului, relaxării și creativității este amplificat de Luna Nouă din zodia Scorpion, care se perfectează astăzi și marchează noi începuturi. Atenție la relațiile de prietenie, pentru că Uranus din casa prietenilor, în opoziție cu fenomenul astral, poate să aducă surprize neașteptate și chiar rupturi de unele persoane apropiate!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat vieții de familie, locuinței, părinților și patrimoniului. Ești invitată să echilibrezi timpul petrecut în sfera profesională cu cel alături de familie, să dai o mai mare importanță vieții de familie. Evenimente neașteptate pot să apară în relațiile tale cu autoritățile sau cu unul dintre părinți.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi aduce Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează noi începuturi privind comunicarea și interacționarea cu ceilalți, dar și activitatea ta profesională. Posibil să primești niște propuneri, să te implici într-un proiect nou, care are legătură cu scrisul, promovarea, vânzările, comerțul sau orice altă activitate, care are la bază aceste domenii de activitate.

 

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care anunță noi începuturi în situația financiară. Ești invitată să-ți administrezi mai bine finanțele, să găsești un echilibru între sumele încasate și cheltuieli, să deschizi un cont de economii. Totodată, pot să apară surprize legate de bunurile pe care le deții în comun cu partenerul sau alte persoane. Dacă vrei să accesezi un credit sau să returnezi o datorie, lucrurile se pot complica.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi te vizează în mod special, pentru că Luna Nouă are loc în zodia ta, în casa personalității și este un moment bun de afirmare, de a-ți seta obiective pentru următorul an. Cum Luna Nouă se află față în față cu Uranus din casa relațiilor, nu sunt excluse surprize în relațiile parteneriale sau personale.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Așadar, ești invitată la un bilanț, la eliminarea situațiilor, persoanelor, care te țin în loc și mai ales a relațiilor toxice. S-ar putea să nu fii într-o dispoziție prea bună, să se acutizeze niște afecțiuni și să fii nevoită să consulți un medic. La serviciu, pot să apară surprize neașteptate în programul de lucru sau în sarcinile curente.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează noi etape în planul relațiilor de prietenie, privind planurile, strategiile sau proiectele pe termen lung. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta surprizelor, așa că nu sunt excluse niște  situații neașteptate din partea unui apropiat, a unui prieten sau în planul amoros.

 

Vărsător

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, se deschid noi etape și ești invitată să-ți concentrezi atenția pe activitatea profesională, să-ți setezi obiective pe termen lung. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care îți deschide noi etape în sectorul asociat călătoriilor, perfecționării profesionale, a relațiilor cu persoane și instituții din străinătate, privind dezvoltarea personală, dar și filosofia de viață. Posibil o informație sau o vește surpriză să-ți schimbe perspectiva/mentalitatea asupra unor situații, dar și direcția profesională.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pirva - Secretul unei casnicii fericite

related posts

Modifică setările cookies