Horoscop zilnic 4 noiembrie 2022. Gemenii au parte de o surpriză din partea partenerului, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să ai o zi mai dificilă la locul de muncă sau poate sănătatea nu-ți permite să ai un randament bun, însă nu te lași până cu rezolvi tot ce ți-ai propus. S-ar putea să fie nevoie să faci și niște deplasări, care nu erau programate și să-ți strice programul de weekend.

 

Taur

 

Astăzi ești interesată să investești într-un proiect sau poate ajuți un prieten cu o sumă de bani. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște tensiuni cu partenerul de cuplu într-un context financiar, așa că mai bine amână niște discuții legate de bani pentru o zi în care sunteți amândoi mai liniștiți.

 

Gemeni

 

Ziua de astăzi vine cu preocupări pentru carieră și discuții cu șefii. Posibil aceștia să te laude într-un proiect pe care l-ai început de curând. În planul relațional este posibil să ai parte de o surpriză din partea partenerului sau să primești o invitație în oraș de la o persoană din trecut.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru pregătirea și perfecționarea profesională, mai ales dacă ai de gând să avansezi în carieră.  De asemenea, conjuncția Lunii cu Jupiter vine cu oportunități de plecare într-o călătorie sau într-un schimb de experiență profesional.

 

Leu


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațile sentimentale, de cuplu, intime. Dacă ești singură este posibil să ai o aventură romantică. În planul intereselor financiare este posibil să reușești să rezolvi niște chestiuni birocratice, să intri în posesia unor sume de bani, să achiți niște taxe sau amenzi.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să ai parte de o întâlnire romantică, să primești un cadou întârziat sau partenerul să-ți facă o surpriză. Oricare ar fi situația, te bucuri de o zi superbă în compania partenerului. Posibil să faceți și o deplasare în afara orașului sau într-un loc care vă amintește de primele voastre întâlniri.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, cu tranzitul Lunii prin zodia Pești, respectiv prin casa muncii, să ai parte de o zi mai liniștită la locul de muncă. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai timp să mergi la o consultație medicală, să-ți rezolvi o problemă de sănătate.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai dispoziție de a petrece momente romantice alături de partener, iar contextul astral te susține să-ți exprimi sentimentele și creativitatea. Dacă ești implicată într-un proiect de creație sau din sfera artistică, ai inspirație și impresionezi printr-o prestație.

 

Săgetător

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău, și traversează sectorul vieții de familie, semn că se întrevede o zi favorabilă întrevederilor sau interacțiunii cu familia. Pe de altă parte, ești foarte eficientă atunci când vine vorba de chestiunile gospodărești.

 

Capricorn

 

Luna într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa comunicării, îți aduce vești bune și informații utile, iar dialogurile cu cei cu care lucrezi vor fi constructive și veți ajunge la un numitor comun. Pe de altă parte, dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, obții ușor ce ai nevoie pentru că știi să comunici și să te faci plăcută.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, vine să-ți aducă activitate financiară în conturile tale. Încasezi bani, dar și faci niște cheltuieli mai mari. Registrul astral te susține să rezolvi chestiuni care au legătură cu banii, să returnezi o datorie sau poate obții o mărire salarială.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii de astăzi cu Jupiter, guvernatorul tău, îți aduce o stare bună, optimism, imaginație și intuiție într-o chestiune financiară. De asemenea, este posibil să fii mai sensibilă, să sari să-ți ajuți colegii și familia. În partea a doua a zilei, ai nevoie de mai multă odihnă, să te reechilibrezi din punct de vedere fizic și emoțional.

 

related posts

Modifică setările cookies