Horoscop zilnic 4 octombrie 2020. Zodia care își schimbă radical viața în această zi!


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 4 octombrie 2020. Pluton, planeta transformărilor profunde, revine, de astăzi, la mișcarea directă prin zodia Capricorn. Află în ce domenii de viață a adus schimbări lente, la nivel interior, pentru fiecare zodie!

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn și încheie perioada în care ai analizat situația din carieră. Așadar, evenimentele, care au avut loc în ultimele luni, au avut darul să-ți schimbe principiile și valorile pe care le aveai până acum în sectorul profesional. Acum vei începe o perioadă în care vei progresa și vei vedea și rezultate.

Taur

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, planeta transformărilor profunde, prin zodia Capricorn, după o perioadă lungă de timp. Așadar, se încheie procesul de schimbare a valorilor și principiilor în relațiile personale, dar și în cele profesionale.

Gemeni

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, după o perioadă de câteva luni, în care ți-a răscolit situația financiară, dar și intimitatea, încrederea reciprocă, emoțiile profunde și sentimentele. Vei observa ușor-ușor că ți-ai învățat lecțiile, ți-ai regăsit pacea interioară și ai găsit răspunsurile la întrebările care te frământau.

Rac

După o lungă perioadă, în care ți-a testat sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor, de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă. Lecțiile au fost dure și au avut rolul să-ți testeze principiile în ce privește traiul împreună cu partenerul, să aibă baze solide, pentru a nu se destrăma mai târziu. Acum, dacă ai trecut testele, lucrurile devin mai ușoare.

Leu

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul astrologic asociat muncii și sănătății. Dacă ai fost încercată în ultimele luni, în aceste sectoare de viață, acum vei găsi și răspunsuri la problemele apărute la serviciu sau în ce privește starea sănătății. Ai realizat că multe dintre problemele de sănătate au cauze de natură emoțională și ți-au atras atenția asupra greșelilor pe care le-ai facut în timp.

Fecioară

După o lungă perioadă, în care ți-a testat sectorul asociat iubirii și copiilor, de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn. Ai avut timp, câteva luni, să îți reevaluezi relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Totodată, dacă ai realizat că-ți poți valorifica un talent, vei putea acum să obții și beneficii financiare. 

Balanță

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat familiei, relației cu părinții și spațiului de locuit. Reevaluarea relației cu părinții a fost o prioritate pentru tine, dar și rezolvarea unor chestiuni locative. Blocajele dispar și acum te simți pregătită să îți întemeiezi familia ta sau să achiziționezi o locuință.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat comunicării, studiilor, acumulării de informație, deplasărilor și relației cu rudele. Așadar, dacă în ultimele luni, ai reușit să înțelegi că trebuie să-ți schimbi modul de comunicare/interacționare cu ceilalți și să afli informații utile care să-ți schimbe principiile de viață, acum vei observa că în situațiile limită, vei știi cum să abordezi problemele.

Săgetător

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă începând de astăzi, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din activități extraprofesionale. Așadar, au fost câteva luni, în care și-ai reevaluat situația financiară și ai revizuit obiceiurile financiare. Acum vei știi cum să administrezi mai bine tot ce câștigi.

Capricorn

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, planeta transformărilor profunde, prin semnul nașterii tale. Așadar, nu a fost un drum ușor pentru tine în ultimele luni, pentru că ți-ai revizuit principiile și concepțiile de viață. Totodată, ai revizuit și relația de cuplu și acum ești pregătită să alegi o direcție.

Vărsător

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa subconștientului, a izolării, a meditației, trecutului și introspecției. Ai avut timp, câteva luni, să faci o analiză a trecutului tău, să vezi unde ai greșit și ce ai putea îndrepta, să elimini din viața ta tot ce te ține în loc să evoluezi, persoane sau situații, și să ai parte de transformări interioare profunde. Pluton te-a ajutat să-ți schimbi principiile și să renunți la mentalități și tipare, care acum nu te mai reprezintă.

Pești

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul astrologic asociat prietenilor și proiectelor/planurilor de viitor. Așadar, ai traversat câteva luni de zile, în care ți-ai reevaluat relațiile de prietenie, ți-ai revizuit planurile pe termen lung și ai ajuns la concluzia că puțini sunt cei care merită să-ți fie aproape. Acum, vei știi ce să alegi și vezi mai clar direcția pe care s-o urmezi în relațiile tale cu prietenii.

Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulga secretele serialului VLAD

related posts

Modifică setările cookies