Horoscop zilnic 4 octombrie 2021. Balanțele au probleme de sănătate și au nevoie de o zi liberă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 4 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să faci eforturi să închei un contract cu o instituție, să obții niște acte/documente administrative. Totodată, ai șanse să încasezi neașteptat niște sume de bani sau ești anunțată la serviciu că se fac niște achiziții de aparatură nouă, așa că vei avea un device, care n-o să-ți mai facă probleme atunci când ai nevoie urgent să rezolvi ceva.

 

Taur

 

Se pare că astăzi ești decisă să rupi un contract, care nu-ți mai aduce beneficiile în raport cu munca pe care o depui. În partea a doua a zilei, ai parte de o dezamăgire de la un prieten, care nu s-a ținut de o promisiune.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, în principal. Dacă lucrezi în regim de telemuncă și te conversezi cu colegii, s-ar putea să afli niște informații care te vor dezamăgi. În planul sentimental, reiei legătura cu cineva din străinătate.

 

Rac

 

Întâmpini, astăzi, unele neplăceri de la unul dintre colegi, cu care începi să ai divergențe de opinie, privind principiile și sistemul de valori. Posibil, ultimele evenimente de la locul de muncă să fi stricat relația dintre voi, iar respectivul să ia personal orice critică sau sfat constructiv pe care încerci să i-l dai.

 

Leu

 

Ești dezamăgită de faptul că nu reușești să obții un credit sau să reeșalonezi niște rate și ești nevoită să faci un avans de salariu sau să te împrumuți la prieteni. Dacă știi cum să pui problema, să te pui în valoare, ai putea să inițiezi o discuție cu șefii și să obții o mărire salarială.

 

Fecioară

 

Dacă în prima parte a zilei ai niște nemulțumiri legate de pretențiile șefilor privind sarcinile și volumul de muncă, în partea a doua a zilei, găsești și soluție la unele chestiuni profesionale. Totodată, relația cu partenerul lasă de dorit și ești dezamăgită de atitudinea și abordarea unor chestiuni relaționale.

 

Balanță

 

Nu stai prea bine la  capitolul sănătate și s-ar putea să fii nevoită să-ți iei o zi liberă sau dacă lucrezi de acasă, recomandarea astrelor este să faci doar ce este urgent, pentru a putea să te și odihnești, să te reechilibrezi mai repede. Pe seară primești vești legate de salarizare.

 

Scorpion

 

Ești stresată că nu reușești să-ți administrezi cât mai bine finanțele, însă dialogul cu unul dintre prieteni, ar putea să-ți aducă o propunere de colaborare extraprofesională. Tu ești deschisă, dar timpul nu-ți permite să lucrezi și cauți soluții să vezi ce poți face în paralel.

 

Săgetător

 

Ești foarte productivă astăzi la locul de muncă și organizezi totul ceas, astfel încât să vezi și rezultatele, să avansezi cu treaba. Ai și ajutorul colegilor, iar în partea a doua a zilei vei avea parte de o surpriză plăcută la locul de muncă.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi foarte aglomerată la locul de muncă, cu multe întâlniri, ședințe, planificări și strategii. Dacă ai putea, ar trebui să fii în mai multe locuri deodată. Atenție la relația cu șefii, pentru că este posibil să ți se pară că aceștia sunt prea autoritari, să ți se aducă niște critici și tu să le iei personal, ca într-un final aceștia să-și dea seama că n-ai avut nicio vină.

 

Vărsător

 

Este posibil ca astăzi să primești niște bani de la familie. Vrei să organizezi o petrecere unui membru care își sărbătorește ziua în curând. La serviciu, s-ar putea să constați că ar trebui să mai faci niște cursuri, să fii la curent cu ultimele noutăți, să susții un examen sau să obții niște diplome, atestări, certificate.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este favorabil unor dialoguri cu partenerul de viață privind cheltuielile pe care ai de gând să le faci. Este recomandat să nu te grăbești să faci achiziții, ci să ai răbdare, pentru că este posibil să te răzgândești și apoi va fi mai greu să-ți recuperezi bani. În relațiile de serviciu, îți urmărești propriile interese.

related posts

Modifică setările cookies