Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Gemenii au noroc la bani și sunt deschiși unor propuneri, ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 4 octombrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Înainte să ajungă în casa proiectelor de viitor și a planurilor pe termen lung, Luna formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa carierei, ceea ce anunță rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare la serviciu. În partea a doua a zilei, apar șanse să obții o colaborare sau să intri într-un proiect nou, să pleci într-o deplasare. Pe seară te întâlnești cu prietenii și primești o invitație de a te alătura prietenilor într-o miniexcursie.


Taur

 

În prima parte a zilei se activează sectorul filosofiei de viață, a educației superioare, călătoriilor și interacțiunii cu diverse instituții pentru a rezolva o chestiune birocratică. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze sectorul profesional și centrul tău de interes se mută pe carieră. De o perioadă bună de timp cochetezi cu ideea de a face o schimbare și s-ar putea acum să accepți o ofertă pe care o primești.

 

Gemeni

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Pluton din casa intereselor financiare, vine să-ți aducă bani, în prima parte a zilei, cu care vei plăti o datorie, o taxă, un impozit sau un credit restant. În partea a doua a zilei se activează casa filosofiei de viață, ceea ce indică că vei analiza evenimente, situațiile și încerci să dai dovadă de flexibilitate în gândire. Ești deschisă unor propuneri, chiar dacă viziunea ta diferă.

 

Rac

 

Astăzi Luna, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Pluton din casa relațiilor, semn că este posibil să apară unele tensiuni cu partenerul de viață dacă nu găsiți un punct comun. În partea a doua a zilei dialogurile voastre vor atinge și subiectul bani și cum veți administra banii comuni, mai ales dacă aveți intenția să achiziționați ceva de o valoare mai mare pentru casă.

 

Leu

 

Astăzi, s-ar putea să ai nevoie să lucrezi de acasă, dacă ai de rezolvat anumite chestiuni administrative. De asemenea, Mercur, de data aceasta în mișcare directă, în trigon cu Pluton, poate să-ți aducă capacitatea de a ieși dintr-un impas la serviciu sau pentru că primești o ofertă de colaborare, care-ți va suplimenta veniturile. În partea a doua a zilei, atenția ta se va îndrepta spre partener.

 

Fecioară

 

Trigonul pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu conjuncția Lunii cu Pluton, din sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice, vine să scoată în evidență faptul că ești deschisă unei relații, dacă ți se ivește oportunitatea. În partea a doua a zilei, se activează casa muncii și sănătății și este posibil să fii mai solicitată decât ești de obicei. În ce privește sănătatea, niște afecțiuni care se reactivează  trag un semnal de alarmă și-ți faci niște programări la medic.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă casa, familia și chestiunile gospodărești. Este posibil să le faci o vizită și părinților sau să îi ajuți cu ceva în prima parte a zilei. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze casa iubirii și aventurilor romantice și îi acorzi partenerului mai multă atenție. Dacă ești singură, un dialog cu cineva cunoscut printr-un prieten poate duce la o poveste de iubire.

 

Scorpion

 

Contextul astral al primei părți din zi, în care este activă conjuncția dintre Luna și Pluton, din casa comunicării, vine să-ți aducă idei și soluții, dar și capacitatea de a ieși dintr-un impas. De asemenea, trigonul pe care Mercur, de data aceasta în mișcare directă, îl formează cu Pluton, aduce sfaturi utile de la prieteni și implicare în noi proiecte. În partea a doua a zilei, se activează sectorul asociat casei și spațiului de locuit și vei avea preocupări pentru o reorganizare a spațiului, dar și de achiziționare a unor produse pentru casă.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă încasarea unor bani în prima parte de zi și nu te lași până nu intri în posesia acestora. De asemenea, pot să apară oportunități de suplimentare a veniturilor prin intermediul unor foști șefi sau persoane, care te recomandă într-un proiect. În partea a doua a zilei, intervine ceva neprevăzut și ești nevoită să faci niște deplasări.

 

Capricorn

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Pluton din casa personalității tale, așa că ai capacitatea de a face față tuturor provocărilor. S-ar putea, în prima parte a zilei, să-ți ajuți partenerul de cuplu într-o chestiune personală. În partea a doua a zilei, te preocupă situația financiară și administrarea bugetului.

 

Vărsător

 

Nu te afli în cea mai bună formă. Stai izolată și depeni amintiri, îți aduci aminte de situații sau persoane de la care ai avut de învățat și nu ai făcut-o. S-ar putea să ai niște revelații și să-ți schimbi puțin viziunea asupra vieții. În partea a doua a zilei, se activează casa personalității și-ți revine optimismul, voia bună și preocuparea pentru plecarea într-o călătorie sau organizarea unei petreceri.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Pluton din casa prietenilor și proiectelor de viitor, în aspect armonios cu Mercur, de data aceasta în mișcare directă, vine să-ți scoată în cale oportunități profesionale și schimbarea domeniului în care activai până acum. În partea a doua a zilei, este posibil să afli niște informații, care să-ți dea puțin planurile peste cap, dar reușești să te reechilibrezi destul de repede.

related posts

Modifică setările cookies