Horoscop zilnic 4 octombrie 2023. Săgetătorii fac bani din contracte avantajoase, Berbecii iau o decizie curajoasă în dragoste


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții, care te vor pune pe gânduri. S-ar putea să iei o decizie curajoasă în planul sentimental, dar și-n cel profesional. Ești dispusă să faci unele schimbări în planul profesional, pentru a te bucura de niște beneficii.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa banilor și ai o mare putere de convingere în negocieri. În planul personal, vezi lucrurile în profunzime și s-ar putea să iei niște decizii radicale. În planul profesional sunt favorizate spiritul de inițiativă și acumularea unor informații noi.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează zodia, astăzi, și poți spune lucruri pe care le-ai evitat sau reprimat până acum. S-ar putea să se clarifice o situație din trecut, să ajungi la niște concluzii. Interlocutorii tăi nu trebuie să se teamă, pentru că discuția va fi constructivă, nu sub formă de reproș.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să nu te afli în cea mai bună formă, să stai mai mult izolată cu gândurile și emoțiile tale. Ai susținerea partenerului într-o decizie importantă, legată de sfera financiară. La serviciu, ai niște dialoguri constructive.

 

Leu

 

Luna își traversează, astăzi, casa prietenilor și în urma unor discuții cu aceștia, vei primi niște sfaturi utile. S-ar putea să ai o viziunea îndrăzneață cu privire la un proiect profesional sau să iei o decizie profesională radicală.

 

Fecioară

 

Luna traversează astăzi zodia Gemeni, respectiv casa carierei și aspirațiilor profesionale, a imaginii și reputației. Ești în centrul atenției și nu ai teamă să-ți exprimi ideile. Șefii te apreciază și-ți fac o propunere de schimbare a funcției. Pe de altă parte, ești dornică de a învăța lucruri noi, de explorare și lărgire a orizonturilor.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să folosești o sumă de bani din conturile de economii pentru a-ți face niște plăceri sau să cumperi ceva pentru casă. Dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu o serie de  temeri și frici, astăzi se pot clarifica și să privești cu optimism situația cu care te-ai confruntat.

 

Scorpion

Posibil, astăzi, să ai o discuție cu șefii legată de salarizare. Ești susținută de contextul astral, așa că s-ar putea să obții o mărire, dacă știi cum să pui problema și să te pui în valoare. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor, pentru că ai putere de convingere.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, iar contextul astral susține relațiile și sprijinul colegilor în sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Poți lua niște decizii financiare bune. În urma unor contracte avantajoase ți se îmbunătățește situația financiară.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa muncii și ai curajul să-ți exprimi ideile și nemulțumirile. În planul sentimental, îți exprimi mai ușor sentimentele, vorbești deschis și sincer despre ce simți sau ai simțit într-o situație cu care te-ai confruntat.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează casa iubirii și aventurilor romantice și s-ar putea să ai niște conștientizări legate de acțiunile tale, despre tipare pe care le-ai repetat din familie. S-ar putea să ai o mare putere de convingere într-o discuție cu cineva din familie.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să reiei niște discuții în familie sau legate de casă, de administrarea unor bunuri sau de planurile de viitor împreună cu partenerul de cuplu. S-ar putea, unele discuții, să fie diferite decât cele pe care le purtai până acum, să observi la partener o schimbare în bine.

 

 

 

 

 

 

Modifică setările cookies