Horoscop zilnic 4 septembrie 2020. Scorpionii au ghinion în dragoste, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, cu Luna în zodia ta vei fi foarte activă în toate domeniile de activitate și rezolvi multe lucruri. Atenție, însă că poți fi lezată foarte ușor și intri în conflict cu cei care îți afectează libertatea! Aspectele astrale favorabile care se formează pe sfera profesională te ajută să depășești toate provocările zilei.

Taur

Te afli astăzi față în față cu o propunere de job sau de colaborare. Posibil să ai niște negocieri profitabile, care să-ți aducă o colaborare pe termen lung. În partea a doua a zilei, ai o stare de iritare și poți intra ușor în conflicte cu membrii familiei.

Gemeni

Este recomandat ca astăzi, dacă te întâlnești cu prietenii, să fii înțeleaptă și diplomată să eviți niște conflicte din cauza mentalităților diferite. Posibil să ceri unui apropiat un împrumut pe termen scurt.

Rac

Posibil, astăzi, să fii nevoită să rezolvi niște probleme, care apar la locul de muncă, chiar dacă ești liberă sau te pregătești să pleci într-un weekend prelungit. Superiorii te solicită pentru că mereu știi să găsești soluțiile cele mai bune la probleme.

Leu

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi o serie de chestiuni birocratice. Posibil să faci o vizită și la o instituție bancară pentru a obține informații despre condiții de creditare sau poate dorești să returnezi anticipat o sumă de bani.

Fecioară

Primești astăzi un cadou de la cineva care vine din străinătate, o rudă sau un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Contextul astral îți poate aduce și preocupări pentru achitarea unor datorii, rate și credite și cauți să le achiți pe toate. Ar fi recomandat să cauți modalități noi de suplimentare a veniturilor.

Balanță

Ești foarte activă astăzi în relațiile tale și mai ales în modul în care interacționezi cu cei din jur. Atenție și la faptul că poți să intri ușor în conflicte cu cineva de la serviciu sau chiar cu partenerul de cuplu. 

Scorpion

Nu poți să te plângi de faptul că nu ai parte de oportunități în carieră. Astăzi este momentul să-ți exploatezi șansele profesionale. Cum soarta nu-ți oferă întotdeauna sanșe în toate domeniile, adică și în sfera sentimentală, ar fi bine să te mulțumești momentan doar cu realizările din carieră. Vor veni și în sfera amoroasă, însă trebuie sa ai răbdare.

Săgetător

Găsești astăzi soluții la o neînțelegere cu partenerul, care privește educarea copiilor sau modalități de petrecere a timpul liber. Posibil sarcinile și activitățile de la locul de muncă să vă solicite majoritatea timpului și să nu mai aveți răbdare unul cu altul.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a face niște investiții în casă. Partenerul nu este de acord cu deciziile tale și nu prea ai răbdare să îi explici de ce vrei să faci aceste schimbări majore în locuință.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi îți aduce o formă mentală bună, acumulezi informație ușor și reușești să termini repede niște rapoarte pe care ți le cer superiorii. Atenție însă, că în partea a doua a zilei îți susții unele idei cu tărie și riști să intri în conflict cu colegii!

Pești

Astăzi pot să apară surse noi de venituri, prin care să rezolvi unele probleme apărute în gospodărie. Dacă știi să profiți de oportunități, poți face un pas înainte și să gândești o afacere pe cont propriu. Atenție la relațiile de familie, care se pot complica zilele viitoare din cauza cheltuielilor!

ShARE ÎN BUCATE - Friganele

related posts

Modifică setările cookies