Horoscop zilnic 4 septembrie 2021. Leii își fac planuri de viitor cu partenerii, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi weekendul cu momente de relaxare sau pregătiri pentru o plecare în afara orașului cu persoana iubită. Ai o dispoziție bună pentru petreceri, sport în aer liber sau călătorii. În planul sentimental, s-ar putea să fii mai critică cu partenerul, așa că nu ar strica să renunți la această atitudine și să vă simțiți bine, fără tensiuni.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie, relațiile de familie, în special cu părinții cu care, s-ar putea, să ai niște conflicte pe motive financiare sau de administrare a unor bunuri comune.

 

Gemeni

 

Atenție, astăzi, că ai tendința să intri în conflicte, să dai replici tăioase membrilor familiei sau celor cu care interacționezi! Nemulțumirea ta este legată de relația cu o persoană din străinătate sau cu care trebuia să te întâlnești, să petreceți câteva zile împreună și totul s-a amânat în ultimul moment. Nu-ți vărsa nervii pe cine nu trebuie!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru segmentul financiar. Ai nevoie de o sumă de bani pentru casă sau pentru a achita niște datorii și cauți soluții de finanțare. Te gândești la o colaborare sau la schimbarea jobului cu unul mai bine plătit.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi intensă, cu multă acțiune și determinare. Poate și pentru că Luna îți traversează semnul nașterii și nu vei duce lipsă de provocări. Relația cu partenerul este bună, comunicați eficient și faceți planuri de viitor.

 

Fecioară

 

Starea ta de sănătate s-ar putea să-ți dea unele probleme, mai ales pe segmentul cardio-vascular. Recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult, să nu te mai suprasoliciți. Traversezi un weekend în care detașarea de toti factorii care te țin în priză este benefică. În partea a doua a zilei, ai idei pentru îmbunătățirea muncii la serviciu.

 

Balanță

 

Relațiile de prietenie intră astăzi în vizorul tău. Ieși la întâlniri sau organizezi o petrecere. Ai ocazia acum să-ți dai seama de unele lucruri care te deranjau la unii dintre prietenii tăi și încerci să-ți spui opiniile, în așa fel încât să nu deranjezi pe nimeni, dar să înțeleagă ce anume te deranjează.

Scorpion

 

Deși astăzi este o zi liberă, gândul tău este la activitățile din sfera profesională, mai ales dacă ai de luat cuvântul într-o ședință și trebuie să prezinți săptămâna viitoare un proiect. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ți se reproșeze că îți dedici mai mult timp serviciului decât familiei.

 

Săgetător

 

Preocupările tale de astăzi sunt legate de un proiect personal pe care ai de gând să-l lansezi, însă ai nevoie de niște finanțări și te agiți să le obții, dai telefoane, iei legătura cu prieteni, cunoscuți, relații.

 

Capricorn

 

Astăzi primești bani, încasezi sume importante sau primești niște propuneri de colaborare, de pe urma cărora îți vei rotunji veniturile. Ești mulțumită de termenii contractului care a venit neașteptat, acum când ai mai multă nevoie.

 

Vărsător

 

Astăzi, este posibil să fii nevoită să dai dovadă de mult calm în relațiile parteneriale, relaționale, pentru că pot să apară unele surprize privind reacția, abordarea, atitudinea partenerului de cuplu sau a celor cu care desfășori activități. În planul profesional, ai niște idei originale, care-ți vor aduce o sumă importantă de bani în conturile tale.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te avertizează asupra sănătății, pentru că trebuie să iei niște măsuri, să te odihnești mai m lt și să elimini toate sursele de suprasolicitare. Axa cardio-vasculară este activată, așa că ai face bine să iei o pauză de la toate treburile, inclusiv cele casnice.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies