Horoscop zilnic 4 septembrie 2022. Berbecii flirtează cu un bărbat de care sunt atrași, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 4 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi să te ocupi de pregătirea unei călătorii sau participarea la un eveniment în spațiul social. Te poți face foarte ușor remarcată și ai șanse să faci impresie bună tuturor. Dacă ești singură, trigonul care se formează între Luna și Venus, în tranzit prin zodia Leu, ar putea să te facă să flirtezi cu o persoană de care te simți atrasă.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce frământări cu privire la o situație care s-a întâmplat la locul de muncă. Dacă apar tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza unui context financiar, pe seară, s-ar putea să apelezi la economii sau să ceri niște bani cu împrumut unor prieteni.

Gemeni

Astăzi este posibil să strici o relație pe care ai început-o de curând, dacă nu vei știi să gestionezi o situație apărută neașteptat. Dacă pe seară ai tendința să cheltui o sumă de bani să-ți faci niște plăceri, ai grijă și fii cumpătată, pentru că este posibil, mai târziu, să ai nevoie de acei bani!

Rac

În prima parte a zilei, te frământă o situație care a apărut la serviciu sau poate ai primit o ofertă mai bună de la un alt angajator și nu știi ce să faci. De asemenea, Luna,  guvernatorea ta, formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, din casa banilor, așa că s-ar putea să înclini să accepți oferta, pentru că ți s-ar mări considerabil veniturile.

Leu

Luna în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, pe ultimul grad din zodia Leu, așa că fii pe fază, astăzi, mai ales dacă ești singură, pentru că este posibil să te îndrăgostești sau să-ți găsești jumătatea pe care o cauți de mult.

Fecioară

Astăzi Luna traversează casa surprizelor și formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, din zodia Leu. Posibil pe ultima sută de metri a tranzitului planetei iubirii prin casa trecutului, să-ți apară în cale sau să te caute cineva din trecut, care insistă să te vadă.

Balanță

Contextul astral de astăzi vine cu informații pe care le afli dintr-o conversație cu un coleg, despre activitatea de la locul de muncă și noile decizii ale șefilor. Dacă șefii iau decizia să vă întoarceți fizic la serviciu, să înceteze regimul de telemuncă, schimbi direcția, pentru că vei accepta o ofertă venită curând, care să te mulțumească din toate punctele de vedere.

Scorpion

Astăzi, Luna tranzitează zodia Săgetător, respectiv casa banilor, așa că se întrevede activitate în conturile tale. Încasezi bani, faci plăți sau mergi la cumpărături. Posibil să-i faci partenerului un cadou surpriză și acesta va aprecia foarte mult intenția ta.

Săgetător

Luna îți traversează semnul nașterii în prima parte a zilei, așa că te poți bucura de o dispoziție bună. În cea de-a doua jumătate de zi, se activează sectorul financiar, semn că încerci să faci un plan financiar pe luna ce urmează, astfel încât să nu mai rămâi fără bani.

Capricorn

Contextul astral de astăzi vine cu o stare mai puțin bună, cu interiorizare și cu revenirea în minte a unor situații sau acțiuni din trecut. Pe seară, partenerul te invită în oraș și petreceți o seară într-un loc, care vă aduce amintiri plăcute.

Vărsător

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațiile de prietenie. S-ar putea să faci niște deplasări pe distanțe scurte, să ieși în oraș, la o întâlnire cu cineva cunoscut de curând. Aspectul armonios pe care Luna, în tranzit prin zodia Săgetător, îl face cu Venus, micul benefic, din casa relațiilor, îți aduce oportunități  de relansare a relației sau de a intra într-o relație nouă.

Pești

Astăzi se anunță o zi cu evenimente în sfera socială. Ieși la concerte, spectacole sau participi la evenimente unde cunoști persoane noi. Trigonul, pe care Luna îl formează cu Venus, micul benefic, ar putea să-ți aducă o propunere de colaborare sau de încheiere a unui parteneriat profesional.

related posts

Modifică setările cookies