Horoscop zilnic 4 septembrie 2023. Vărsătorii încheie o relație, Balanțele încep o poveste de iubire cum n-au mai avut


Află ceîți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 4 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, micul benefic, revine, astăzi, la mișcarea directă prin sectorul amoros, pe care l-a răscolit în ultima lună și jumătate. Lucrurile ar trebui să reintre în normal și să ai determinarea să clarifici anumite chestiuni din sfera amoroasă, pe care le-ai tot amânat sau ai sperat că se rezolvă de la sine.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, revine la mișcarea directă și încheie o perioadă de frământări în planul vieții de familie, privind administrarea unui imobil, o mutare sau o reamenajare. Viața de familie intră într-o nouă etapă și începi să reconstruiești. Pe alte baze de data aceasta.

 

Gemeni

 

Sectorul comunicării, gândirii și interacțiunii cu ceilalți a fost răscolit, în vara aceasta, de Venus în mișcare retrogradă. Începând de astăzi, vezi totul mult mai clar în planul sentimental, pentru că Venus, guvernatoarea casei iubirii, revine la mișcarea directă. Chiar dacă nu ai reușit să ai niște dialoguri lămuritoare cu partenerului de cuplu sau cu un partener cu care flirtai, ai ajuns la niște concluzii și poți lua liniștită decizii, să închei o etapă din trecut.

 

Rac

 

Planul financiar a fost răscolit, în ultimele săptămâni, de retrogradarea lui Venus. Începând de astăzi, micul benefic revine la mișcarea directă. Ți-ai învățat niște lecții importante legate de administrea banilor și mai ales de cheltuirea acestora. De asemenea, pot să apară oportunități de mărire a veniturilor.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia ta. Este posibil să fi perceput mai grele ultimele șase săptămâni în planul personal/relațional/sentimental, să fii confuză și să nu fi știut încotro să te îndrepți. Introspecția și izolarea te-a ajutat să-ți dai seama ce ai nevoie și odată cu revenirea la mișcarea directă, vei putea lua decizii importante în planul sentimental.

 

Fecioară

 

După mai multe săptămâni, în care trecutul a venit peste tine și ți-a răscolit sentimentele, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă și lucrurile încep să se clarifice sau să înțelegi că unele situații trebuie să rămână așa cum sunt. Ai stat izolată, ai analizat și ai ajuns la concluzia că mai bine că nu s-a întâmplat ce ți-ai dorit, pentru că lucrurile se vor îndrepta spre o situație mult mai bună în planul sentimental.

 

Balanță

 

Venus, micul benefic și guvernatoarea ta, revine la mișcarea directă, după șase săptămâni în care ți-a răscolit relațiile sentimentale, de prietenie sau profesionale. S-au încheiat niște etape și acum ești pregătită să începi ceva nou, așa că fii atentă în jurul tău, pentru că poți începe o poveste de iubire cum n-ai mai avut! 

 

Scorpion

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, revine, de astăzi, la mișcarea directă prin casa imaginii și carierei. Perioada următoare este favorabilă încheierii unor contracte profesionale importante, vei știi ce anume vrei și ești determinată să-ți atingi niște obiective, mai ales că ai și susținerea șefilor. În planul relațional, s-au clarificat niște situații și acum intri în armonie cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin casa principiilor, credințelor, perfecționării profesionale și ai traversat o perioadă, în care ți-ai schimbat modul în care privești viața. Ai înțeles de ce unele evenimente nu s-au desfășurat conform așteptărilor tale. Acum știi pentru ce vrei să lupți.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă și urmează o perioadă favorabilă oportunităților financiare. Dacă ești singură, s-ar putea să atragi persoane noi în viața ta și să urmeze o poveste intensă de iubire. Bucură-te de tot ce vine spre tine!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, după o lună și jumătate  în care ți-a răscolit sectorul sentimental. Ai trecut de la agonie la extaz și invers, însă ai invățat niște lecții importante. Posibil unele relații sentimentale să se încheie sau să treacă la un alt nivel, dacă ești dispusă să oferi o nouă șansă. La fel și-n planul profesional.

 

Pești

 

Începând de astăzi, sectorul muncii și sănătății este dinamizat de revenirea lui Venus, micul benefic, la mișcarea directă. Dacă ți-ai învățat lecțiile din ultimele șase săptămâni, să ocupi și de tine, vei vedea că randamentul intelectual va crește.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies