Horoscop zilnic 5 aprilie 2019. Gemenii au o aventură picantă, vezi ce se întâmplă cu Racii


Vezi ce îți rezervă astrele astăzi, 5 aprilie 2019.


Berbec

S-ar putea ca evenimentele acestei zile să ți se pară un pic neplăcute. Probabil, asta înseamnă un conflict declanșat de o critică din partea șefilor. În altă ordine de idei, s-ar putea să primești un cadou la care visezi de mult timp. Seara s-ar putea încheia zgomotos.

Taur

S-ar putea ca astăzi să se întâmple adevărate miracole în jurul tău. Ai putea avea succes în fiecare aspect al vieții tale. Cu toate acestea, este posibil ca în viața personală să ai un schimb de replici cu unul dintre părinți sau cu partenerul de viață. 

Gemeni

Se întrevede un moment picant în viața ta sentimentală, este posibil să-i dar partenerului motive serioase de gelozie. Încearcă să te oprești la timp, să te gândești la consecințe. Spre seară, este cazul să te relaxezi cu o muzică bună și o cină delicioasă.

Rac

Astăzi, o persoană enervantă din anturaj te enervează profund. Ai răbdare, în special dacă este vorba despre o rudă mai în vârstă sau despre un potențial client. Dacă nu ai pe cineva, trebuie să fii atentă la persoana care se arată interesată de tine. 

Leu

Te bucuri de un nivel sporit de energeie, care te ajută să rezolvi milioane de probleme cu care te confrunți fără să obosești prea mult. Astăzi, este recomandat să te dedici unor activități distractive, poate mergi la un picnic sau faci o călătorie în zona rurală.

Fecioară

Astăzi, este necesar să fii atentă la fiecare cuvințel pe care îl spui. S-ar putea să îți afecteze acțiunile viitoare ori să-ți provoace probleme semnificative. Te poți relaxa o dată ce ajungi acasă, înconjurată de cei dragi.

Balanță

Astăzi, s-ar putea ca personalitatea ta strălucitoare să nu iasă în evidență, ideile și planurile tale să se piardă fără sens. Nu-ți împărtăși proiectele cu altcineva și așteaptă ca lucrurile să se limpezească. Spre seară, ai parte de o întâlnire romantică. 

Scorpion

O zi încărcată emoțional, cu accese de tristețe și furie, cauzate de confuzia propriilor gânduri. Dacă dorești, îți poți repara starea emoțională petrecând ceva timp în preajma copiilor. 

Săgetător

O zi plină de optimism și speranță. Mai mult, s-ar putea să primești o veste foarte bună la serviciu, privind viitorul tău în companie, dar și salariul. În viața personală, este posibil să experimentezi o situație tensionată. Încearcă să citești semnalele pe care persoane iubită ți le transmite.  

Capricorn

Nu este cazul să îți manifești orgoliul în această zi de vineri. Renunță la lucrurile de la care nu obții rezultate imediate. Încearcă să îți petreci timpul alături de persoanele dragi, optând pentru niște activități relaxante. 

Vărsător

Astăzi, este posibil să înregistrezi un succes semnificativ la locul de muncă. S-ar putea să primești laude, o recompensă sau chiar o poziție mai înaltă în ierarhie. Cu puțin efort, poți să îți revitalizezi pasiunea în cuplu.

Pești

Se anunță schimbări neașteptate la slujbă. Nu intra în panică dacă simți că ai pierdut controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Poate că schimbările sunt de bun augur. Cel mai bun lucru pentru tine este să nu te uiți în urmă.

related posts

Modifică setările cookies