Horoscop zilnic 5 aprilie 2020. Taurii realizează ce e important în viață, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ai putea de azi să intri într-un nou ciclu profesional cu beneficii mari în sfera financiară. Posibil să vrei să-ți schimbi domeniul de activitate pentru că și convingerile tale s-au schimbat și nu mai ești de acord cu structurile vechi. Dacă ai în portofoliu și o altă calificare, ar fi cazul să te gândești serios dacă să schimbi direcția.

Taur

Prezența lui Jupiter, marele benefic, și a lui Pluton în casa filosofiei și a înțelepciunii de viață ar putea să te ajute să realizezi ce este important pentru tine în viață. Petrecerea timpului cu cei dragi, în special cu partenerul de cuplu ar putea să devină o prioritate în perioada următoare.

Gemeni

Posibil astăzi să ai o revelație și anume să realizezi că trebuie să renunți la unele atașamente și un anume comportament pe care l-ai avut în relațiile tale, pentru că ți-a dăunat. Vrei să începi o nouă etapă în cuplu, iar configurația astrală te va ajuta.

Rac

Configurația astrală de astăzi îți deschide o nouă etapă în relația de cuplu. Simți nevoia să-ți revizuiești planurile de viitor și să-ți clădești relația pe baze trainice și principii sănătoase.

Leu

Dacă îți dorești să închei o etapă profesională, în care ai fost angajat și acum vrei să ai afacerea ta și devii propriul șef, configurația astrală de astăzi te ajută și-ți promite un nou ciclu în sfera socio-profesională.

Fecioară

Cu Luna care îți traversează casa personalității astăzi și cu configurația astrală formată între Jupiter, marele benefic, stăpânul casei relațiilor, și Pluton, ai toate șansele să pornești într-o nouă aventură amoroasă. Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, care a avut mai multe probleme în ultima perioadă, acum ai șansa să vă refaceți relația.

Balanță

Din punct de vedere financiar stai bine, pentru că de astăzi se formează un aspect astral între Jupiter, marele benefic, și Pluton, guvernatorul casei banilor, semn că vei munci, te vei pune în valoare, iar veniturile vor fi pe măsură.

Scorpion

Configurația astrală de astăzi cu alăturarea planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, stăpânul tău, ambele în casa comunicării și a schimbului de opinie, anunță o nouă etapă în comunicarea cu partenerul de cuplu. Profită de această conjunctură astrală pentru a te apropia mai mult de partener și a-l face să înțeleagă unele lucruri care trebuie îndreptate în relație.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță vești bune în sectorul financiar, deoarece Jupiter, marele benefic și guvernatorul zodiei tale, se află foarte aproape de Pluton, în casa banilor. Posibil să-ți sporești veniturile prin implementarea unei idei mai vechi într-un proiect.

Capricorn

Alăturarea planetelor Jupiter, marele benefic, și Pluton, guvernatorul proiectelor pe termen lung, are loc astăzi în casa personalității. Așadar, dacă vrei o schimbare radicală, trebuie să începi cu interiorul, iar Pluton te va ajuta să te regăsești și să pui în practică acele obiective de viitor, care te reprezintă cu adevărat. Poate fi vorba de relația de cuplu sau de sfera profesională.

Vărsător

Dacă ai în derulare un proiect nou, ai toate șansele să înregistrezi un succes, pentru că configurația astrală de astăzi aduce oportunități în carieră. De acest lucru este responsabil contextul astral de alăturare a lui Jupiter, marele benefic, de Pluton, guvernatorul casei carierei. 

Pești

Te poți considera norocoasă din punct de vedere profesional pentru că astăzi poți să pui bazele unei noi etape în carieră. Jupiter, marele benefic, ajunge lângă Pluton, stăpânul sectorului socio-profesional, ceea ce indică consolidarea imaginii și statutului profesional. Poți să primești propuneri de a te implica în proiecte noi.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 23

 

 

 

related posts