Horoscop zilnic 5 aprilie 2021. Leii sunt posesivi și doresc trăiri profunde în cuplu, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 5 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, știi foarte bine cum să pui problema în cadrul unor negocieri, pentru a obține beneficii financiare. Posibil să ai parte de tendințe dominatoare în relațiile cu colegii sau chiar în cuplu și să-ți dorești să faci niște schimbări majore.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care ai relațiile de natură profesională, privind mentalitățile și principiile de viață. Posibil să ai tendința să-ți impui părerile într-un mod mai agresiv și să încerci să îi convingi pe ceilalți că tu ai dreptate în subiectele abordate. În relație, ai tendința de a deveni suspicioasă fără motiv, să răscolești trecutul și să aduci la suprafață unele evenimente care s-au întâmplat de mult.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce negocieri pentru împărțirea responsabilităților și a sarcinilor la locul de muncă. Posibil să fii interesată să lămurești și o chestiune financiară privind salarizarea, mai ales dacă s-a facut o greșeală și ai încasat mai puțini bani.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu privind proiectele tale profesionale, mai ales că-ți dorești să-ți consolidezi cariera și să înregistrezi progrese. În planul relațional, este posibil să-ți dorești să relansezi viața de cuplu, să faci niște schimbări, pentru că-ți dorești o apropiere sufletească.

 

Leu

 

Abilitățile și experiența ta profesională sunt puse în valoare, astăzi, dacă trebuie să închei un parteneriat, să găsești soluții pentru a-i determina pe cei implicați să fie de acord cu termenii tăi. Totodată, în cuplu ai tendințe dominatoare și posesive și-ți dorești să ai parte de trăiri profunde.

 

Fecioară

 

Dacă ești singură și îți dorești o poveste de dragoste, astăzi, ai oportunități în iubire, numai că trebuie să fii și tu deschisă și să oferi, să arăți că-ți dorești să fii parte dintr-un cuplu. Sectorul comunicării și al deplasărilor este activat, așa că, s-ar putea ca la un drum scurt să ai o întâlnire neașteptată cu cineva din trecutul tău.

 

Balanță

 

Astăzi, ești tentată să te implicit în prea multe activități în același timp și este posibil să nu reușești să termini ce ți-ai propus. Acasă, pot să apară niște evenimente neprevăzute și să fii nevoită să cheltui o sumă de bani pe niște reparații.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi susține comunicarea și schimbul de idei, dezbaterile și susținerea de proiecte, interviuri și acumularea de cunoștințe. Dacă cooperezi cu cei din jur și ești deschisă, ai numai de câștigat. Din punct de vedere financiar poate fi o zi prosperă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și mai ales pentru a efectua niște plăți. La serviciu, este recomandat să fii cooperantă cu colegii și să încerci să lași deoparte toate tensiunile, să te integrezi în echipă, pentru că altfel riști să rămâi singură și să-ți fie mai greu, atunci când ai un termen limită.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul tău zodiacal și ai posibilitatea să-ți regăsești echilibrul interior. Ai un randament intelectual ridicat și încep să se contureze perspective bune pe termen lung, care te motivează să muncești și mai mult, pentru a-ți îndeplini obiectivele stabilite.

 

Vărsător


Astăzi, ești mai interesată de universul interior decât de cel exterior și nu prea ești dispusă să interacționezi cu ceilalți. Este o zi bună pentru a analiza activitățile din sfera profesională, pentru a planifica proiecte și activități noi.

 

Pești

 

Astăzi ar fi o zi bună pentru a medita la importanța relațiilor tale de prietenie și dacă mai ești dispusă să faci concesii. În planul sentimental, ar fi bine să nu încerci să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta. Totodată, este o zi în care ești interesată de mistere, lucruri ascunse, intimitate și interese materiale.

 

Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

related posts

Modifică setările cookies