Horoscop zilnic 5 august 2020. Berbecii sunt îndrăgostiți în secret de cineva, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 5 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ai ocazia, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, să-ți exprimi sentimentele față de partenerul de cuplu sau față de o persoană de care simți mai mult decât o prietenie.

Taur

Începând de astăzi, de când Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat familiei, căminului și locuinței, vei putea să rezolvi niște chestiuni birocratice, care privesc regimul unei locuințe sau teren. Totodată, comunicarea cu părinții se îmbunătățește și reușiți împreună să luați decizii bune în ce primește patrimoniul.

Gemeni

Începând de astăzi, folosește-te de tranzitul lui Mercur, patronul tău, care începe să traverseze zodia Leu, respectiv casa comunicării și a deplasărilor! Așadar, toate activitățile, care au la baza comunicarea și negocierile, sunt susținute și vei știi exact cum să te pui în valoare pentru a putea să obții beneficii. 

Rac

Mercur, astrul comunicării, ajunge, astăzi, în zodia Leu, în sectorul financiar, așa că poți începe negocieri privind o mărire salarială sau pentru a obține colaborări într-o serie de proiecte. Posibil, în următoarele două săptămâni, să-ți reorganizezi altfel cheltuielile și să decizi să economisești mai mulți bani.

Leu

Începând de astăzi, primești tranzitul lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, așa că, te va susține în toade demersurile tale profesionale sau în activitățile educaționale. Vei fi interesată să acumulezi informație, să fii informată și să te pui în valoare.

Fecioară

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat universului interior și al izolării. Vei avea dese momente în care vei sta singură, să te reculegi și să analizezi niște evenimente care s-au întâmplat în ultima perioadă, iar la finalul celor două săptămâni, vei știi exact ce decizii să iei.

Balanță

Începând de astăzi, activitățile de grup, sectorul planurilor și proiectelor de viitor și al relației cu prietenii sau cu persoanele cu care ai activități în comun, primesc tranzitul lui Mercur. Așadar, este o perioadă favorabilă, de circa două săptămâni, în care poți să faci strategii și planuri de afaceri.

Scorpion

Începând de astăzi este o perioadă de două săptămâni favorabilă sferei profesionale și implicării în activități, care te pot pune în valoare, pentru că Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, traversează zodia Leu. Așadar, ieși în față, implică-te, demonstrează-ți abilitățile, experiența și prezintă șefilor ideile tale!

Săgetător

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu, în sectorul călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență, cunoașterii și sistemului de valori personale. Așadar, următoarea perioadă, de două săptămâni, este bună pentru studiu, pentru acumulare de cunoștințe, cursuri de dezvoltare profesională și pentru a experințe personale de viață.

Capricorn

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, părășește casa relațiilor și ajunge în zodia Leu, în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau de afaceri, ai banilor proveniți dintr-o moștenire, credit sau împrumuturi. Așadar, vei putea, în următoarele două săptămâni, să faci ordine în situația financiară și un plan de economisire.

Vărsător

Comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri se va îmbunătăți de astăzi, pentru următoarele două săptămâni, datorită intrarii lui Mercur în sectorul asociat mariajului și relațiilor de cuplu/parteneriale. Dacă au existat neînțelegeri, acestea se pot rezolva acum prin comunicare deschisă, înțelegere a unor situații.

Pești

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Leu, în sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu. Așadar, următoarele două săptămâni, vei fi determinată să reorganizezi activitatea la serviciu, programul de lucru, vei dialoga mai mult cu colegii și veți căuta soluții eficiente la unele probleme, care apar tot mai des.

How to TikTok - Cum sa faci „duet” de unul singur

related posts