Horoscop zilnic 5 august 2021. Vărsătorii decid să facă sport și să adopte un regim de viață sănătos, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 5 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral se schimbă de astăzi, când Luna începe să activeze casa familiei și a căminului. Este o zi bună pentru a prelua inițiativa și a pune în aplicare anumite planuri gospodărești. Relațiile cu prietenii sunt bune și în partea a doua a zilei ieși în oraș.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul comunicării, gândirii și opiniilor și este posibil să te afecteze unele evenimente întâmplate de curând și să iei niște decizii greșite. Așadar, mai bine așteaptă și ia decizii atunci când ești sigură pe ce-ți dorești.

 

Gemeni

 

Astăzi se activează axa financiară și s-ar putea să încerci să recuperezi niște sume de bani dintr-o colaborare sau activitate extraprofesională. Contextul astral anunță niște semnale de alarmă că trebuie, în perioada următoare, să faci niște economii. De tine depinde cum vei administra și cheltui sumele de bani pe care le câștigi.

 

Rac

 

Luna îți traversează și astăzi sectorul personalității și simți nevoia petrecerii timpului cu persoanele dragi, cu cei care îți pot oferi siguranță emoțională. Te ocupi de casă, de familie și poți fi foarte ușor rănită în această zi, așa că încearcă să ai relații bune cu toată lumea cu care interacționezi!


Leu

 

Astăzi se anunță o zi în care ești cu energia la minim și preferi să amâni ce ai de făcut sau să rezolvi doar prioritățile. Ai grijă la ce mesaje transmiți sau cum intepretezi mesajele primite, pentru că este posibil să rupi niște relații din cauza neînțelegerii corecte a situației sau a informației care-ți parvine!

 

Fecioară

 

Astăzi, te oferi să ajuți pe cineva din grupul de prieteni, cu o informație sau un sfat util. Totodată, poți apela la grupul din care faci parte pentru a obține niște informații pentru o chestiune personală. Pe seară primești o surpriză de la cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Balanță

 

Astăzi, te concentrezi să găsești cea mai bună variantă într-o chestiune profesională. Poți avea întâlniri cu persoane importante, cu putere de decizie, cu șefii sau cu persoane din instituții publice. În partea a doua a zilei, primești vești de la persoane din străinătate sau vizita unor rude, care locuiesc în alt oraș.

 

Scorpion

 

Configurația astrală a zilei de astăzi activează axa comunicării și a cunoașterii. Așadar, este posibil să primești vești de la o instituție publică, de învățământ, să dezbați subiecte de interes pentru tine. Unele mesaje primite ar putea să te pună pe gânduri, să fii surprinsă și să nu înțelegi de ce se întâmplă niște lucruri sau de ce acum și nu atunci când aveai nevoie de răspunsuri.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiuni materiale, pentru recuperarea unor sume de bani sau pentru a încheia unele contracte, care-ți pot aduce sume de bani, mici, dar cu care îți vei rezolva treburile de zi cu zi.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu legate de chestiunile de familie, dar și de lămurirea unor aspecte care vizează viața voastră de cuplu. Veți aduce în discuție și chestiunile financiare și cum veți administra în viitor sumele de bani pe care le dețineți în comun.

 

Vărsător


Astăzi ești foarte activă la locul de muncă, acasă în treburile gospodărești, dar și privind grija față de sănătate. Posibil să vrei să începi o dietă, iei decizia să faci sport și adopți un regim de viață sănătos. În planul relațional, pot să apară evenimente mai puțin plăcute și s-ar putea să fii surprinsă de o decizie sau o acțiune a partenerului de cuplu.

 

Pești


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul sentimental, al distracției, valorificării unui talent, dar și al relațiilor cu copiii. Posibil să-ți iei câteva zile libere pentru că ai găsit niște oferte bune, pe care nu vrei să le ratezi. Timpul petrecut cu familia este important pentru tine, așa că nu mai stai pe gânduri și pleci într-o scurtă vacanță.

related posts

Modifică setările cookies