Horoscop zilnic 5 august 2022. Gemenii primesc vești cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 5 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi Luna traversează zodia Scorpion și nu sunt recomandate investițiile sau speculațiile financiare, ci doar să inițiezi dialoguri să recuperezi niște bani sau să intri în posesia unor sume ce ți se cuvin. Posibil să faci o deplasare la notar să intri în posesia unor acte.

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei este posibil să vrei să-ți petreci ziua alături de partener. Dacă ești singură și ieși cu un grup de prieteni, s-ar putea să cunoști persoane noi. Dacă faci parte dintr-un cuplu, dialogurile se îndreaptă spre organizarea unei călătorii sau participarea împreună cu partenerul la niște cursuri de dezvoltare personală.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi sectorul muncii și sănătății și s-ar putea să ai parte de o zi mai aglomerată la locul de muncă. Posibil și vești cu impact emoțional să-ți parvină sau să te dea peste cap din punct de vedere financiar. În ce privește starea de sănătate, recomandarea astrelor este să ai mai multă grijă.


Rac

 

Dacă trebuie să te întâlnești astăzi cu prietenii, distracția este garantată, însă o singură atenționare se cere: să nu încerci să orientezi sentimentele celor din jur în favoarea ta! De asemenea, s-ar putea să acorzi o mai mare atenție emoțiilor, sentimentelor și amintirilor.

 

Leu

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul casei, vieții de familie și spațiului de locuit și vei fi mai atentă la confortul tău. De asemenea, te interesează ce au ceilalți membrii ai familiei de oferit. Atenție la starea de sănătate pentru că s-ar putea, din punct de vedere al sănătății, să se reactiveze sau răscolească niște afecțiuni, și să fii nevoită să reduci din activitățile zilnice.

 

Fecioară

 

Astăzi cu Luna prin zodia Scorpion se dinamizează axa cunoașterii, a învățării, a deplasărilor. Este posibil să faci niște deplasări în scop administrativ, să-ți comanzi niște cărți, să primești o invitație de a participa la un eveniment alături de prieteni. Ai șansa să cunoști persoane noi, așa că cooperează cu contextul astral și dă curs invitației!

 

Balanță


Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, te preocupă situația financiară, să încasezi bani, să faci plăți, să achiți niște credite sau datorii. Din punct de vedere financiar poate fi o zi prosperă dacă vei știi să fii eficientă și vei lua decizii raționale.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin casa identității vei acorda atenție mai mare sentimentelor, trăirilor și emoțiilor. Te interesează să vezi ce pot oferi cei cu care interacționezi și ești atentă la sfaturile celor din familie. Din punct de vedere financiar este o zi prosperă, dacă vei știi să te pui în valoare.


Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin casa asociată subconștientului, izolării, introspecției, sănătății și trecutului, s-ar putea să nu ai o zi prea plăcută, să vrei să stai departe de toată agitația, doar tu cu gândurile și frământările tale. Ai grijă din punct de vedere al sănătății, pentru că s-ar putea să apară unele disfuncții organice sau unele afecțiuni să fie răscolite!


Capricorn

 

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion, respectiv sectorul relațiilor de prietenie și al planurilor pe termen lung. Posibil, să ai niște dialoguri cu prietenii, să-ți împărtășești intențiile tale în sfera profesională. S-ar putea cineva din grupul tău să te recomande într-un proiect/ job.

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin casa socio-profesională simți nevoia să iei decizii în planul carierei, să câștigi mai mult. Pentru acest lucru, începi să-ți faci o strategie, să te pui în valoare, pentru a putea să ceri o evaluare din punct de vedere profesională peste câteva luni.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa perfecționării profesionale, a schimburilor de experiență. De asemenea, ai preocupări pentru un proiect personal. Îți dorești progres și pentru acest lucru vei lucra la un plan, o strategie pe termen lung. În partea a doua a zilei, poți primi vești din străinătate sau o invitație la un eveniment important în viața unui prieten.

related posts

Modifică setările cookies