Horoscop zilnic 5 decembrie 2019. Scorpionii sunt prea îndrăgostiți, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 5 decembrie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Conjunctura astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să te odihnești mai mult și să stai departe de agitația cotidiană. Chiar dacă în sfera profesională apar provocări la tot pasul, nu este nimic urgent de rezolvat și ai prilejul să te ocupi și de tine.

Taur

Astăzi ai posibilitatea să te întâlnești cu persoane cu care poți începe un proiect. Ai șanse să găsești și o finanțare pe termen lung. Norocul îți surâde și în dragoste, unde petreci clipe minunate cu partenerul.

Gemeni

Configurația astrală a zilei anunță preocupări pentru carieră. Posibil să fi trimisă la un curs de perfecționare profesională pentru a prelua un proiect nou. Te-ai remarcat și ai inițiat diverse acțiuni, ai fost proactivă și ai demonstrat că meriți să fii managerul acestui proiect.

Rac

Ai parte de reușite la locul de muncă, chiar dacă după multe eforturi. Ai fost destul de stresată la locul de muncă, pentru că nu stăpânești încă pe deplin toate procedurile pentru noile proiecte și ai impresia ca vei greși la orice pas. Nu e cazul să-ți faci probleme, pentru că te descurci de minune!

Leu

Pot să apară posibile probleme financiare astăzi, o încurcătură cu niște bani, o moștenire sau un credit. Dacă organizezi o excursie cu un grup de prieteni sau cu familia, este posibil să nu vreți toți să mergeți în aceeași locație și de aici să înceapă discuțiile. 

Fecioară

Astăzi ai toate șansele să ieși în oraș cu o persoană cu care flirtezi de mai mult timp. Ești fericită că în sfârsit găsești și tu pe cineva care să te atragă, fără să îi mai vezi toate defectele din prima și să despici firul în patru în urma acțiunile pe care le întreprinde.

Balanță

Ești din ce în ce mai nemulțumită de sarcinile de la locul de muncă, care devin tot mai greu de îndeplinit. La asta contribuie și lipsa comunicării cu câțiva colegi noi cu care lucrezi și care încă nu stăpânesc toate procedurile.

Scorpion

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să fii cu capul în nori. Posibil să fii îndrăgostită și să nu-ți ardă de muncă. Încerci să faci în așa fel încât să treacă ziua mai repede, să fugi sa-ți petreci după-amiaza cu partenerul.

Săgetător

Ziua de astăzi hotărăști să o petreci împreună cu persoanele dragi ție. Așadar, îți iei o zi liberă, îți vizitezi părinții și petreci mult timp cu partenerul sau copiii. Numai așa îți poți încărca bateriile să mergi mai departe.

Capricorn

Configurația zilei de astăzi este favorabilă comunicării, schimbului de opinii, întalnirilor cu partenerii de afaceri, cărora le expui niște idei, de care vor fi interesați să le implementeze într-un proiect viitor.

Vărsător

Se anunță o zi benefică la capitolul bani câștigați de la locul de muncă. Dacă este zi de salariu este posibil să ai o surpriză și să vezi că-ți intră în conturi mai mulți bani decât te așteptai. Ești fericită și faci repede socoteli cum să îi cheltui.

Pești

Singurul impediment al zilei de astăzi este că te poți aștepta să intri în conflicte de idei cu șefii, care nu-ți ascultă ideile și parerea vis-à-vis de o situație petrecută la locul de muncă. Aceștia o țin una și bună pe a lor, fără să verifice ce anume s-a întamplat mai exact.

Vezi și: Organizatoarea nunții lui Justin Bieber și Hailey Baldwin a făcut publice detaliile ceremoniei


related posts